Modellt állt a Motorola Razr (2020)

Sok új információra egyelőre sajnos nem derült fény, de egy fényképező összegyűjtötte az idei Motorola Razrről visszaverődő fényt.

Nem volt kétséges, hogy a Motorola folytatni kívánja a Razr szériát, legalábbis a modell várakozásokon felüli sikeréből kiindulva abszolút nem meglepő lépés. A Motorola Razr (2020) koncepcionálisan és lényegét tekintve valószínűleg nem változik, minimális módosításokra azonban számítunk.

A kávák már a korábbi kémfotók alapján is kisebbnek tűntek, a fizikai Home gombtól kell búcsúzni, az ujjlenyomat-olvasót pedig elsuvasztották valahova, esélyesen az oldalsó bekapcsológombba, esetleg a kijelzőbe. A lényeg viszont az 5G modemmel szerelt lapkakészlet, nem mellesleg a kamerarendszer fejlődése.

A Razr (2020) igyekszik visszafogott(abb) árszinten maradni, így a Snapdragon 765G logikus választás mondjuk egy csúcsszettel szemben. A belső tárhelyet duplázzák (256 GB), a rendszermemóriát pedig megtolják plusz két giga RAM-mal (8 GB). Az akkumulátor is nagyobb lesz picit (2845 mAh) és a 18 wattos gyorstöltés sem kizárt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés