Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Azért mert tök más a két konstrukció. A régi mobilnak nem Kellett tapicskolnod a képernyőjét, cask a gombsort, ezért alúl fogtad és a súlyelosztása is olyan volt, hogy az also rész nehezebb volt, mint a felső, így kényelmesen tudtad tartani.
Ennél fontos szempont, hogy kényelmesen tudd kezelni a teljes kijelzőt, ezért az also és felső rész sokkal kiegyenlítetebb súlyban, hogy használat közben ne forduljon ki a kezedből. Valamint éppen ezért nem is lent fogod, mint a régi modellt, hanem kb. középtájt, mint bármely más, nem foldable okostelefont, ezért ha ott lenne a kamera, akkor folyamatosan azt tapicskolnád. Könnyű belátni, hogy egyik mobiltelefonnál sincs a kamera vertikálisan és horizontálisan is pont középen a hátlapon, mert nem lenne praktikus...
Amúgy nem értem ezt a sok fújjogást. Szerintem kifejezetten szép készülék, nekem az elődnél jobban bejön, főleg kinyitva néz ki sokkal jobban a sokkal kevésbé hangsúlyos chin. Egyedüli kritikám, hogy ha már így alakították ki a kamerát, akkor én a villanó helyére egy második optikát tettem volna, a villanó meg alájuk is elfért volna...
Az meg végképp röhejes, hogy olcsó másolatnak tituláltok egy olyan eszközt, ami technológiailag annyira előlre mutate, hogy jelenleg összesen 3 gyártó tudott ilyen konstrukciót felmutatni, ráadásul nem kevés mérnöki munka van abban, hogy ez normálisan működjön is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz +Samsung 990 PRO 1TB
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest