Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Hát igen a ventinek van hangja, elég egyszerű kivitel: a vasmagos rész rögzítve van egy aljzatra van a közepén egy furat a venti felsőrészében van a mágnes és van benne egy csap és a két fél csak egymásra van rakva, semmi csapágy meg ilyen pucc. Ez általános vagy használnak kicsit bonyolultabb kiviteleket is?
A borda sincs rézből nagyon nem néztem meg, de ez látszott rajt.A ventilátort pont múlthéten olajoztam meg, mert kezdett rakoncátlankodni.
-
KISDUCK
addikt
Ma újrapasztáztam a gépet, hülyeséget írtam múltkor, 2 réz ág van külön vga és külön apu, a vastagságot is hibásan írtam. Rákerestem a t400as hűtőre, annyi a difi hogy ott 2 szál megy feltételezem a cpuhoz és 2 oldalt nyomja ki a levegőt, ha jól tippelem vagy az egyik oldal be a másik ki. Én ezt nem mondanám baromi nagy különbségnek, de ha van még valami differencia osszad meg nyugodtan, olyan gépet még nem láttam nem igazán tudok róla mást mint amit neten találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest