Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz Bog #104 üzenetére

N900-at már lehet :)) én is várom a tesztet róla, bár miután élőben megnéztem, megállapítottam, hogy rohattnagy, úgyhogy felejtős.. :D nem elég, hogy nagy tepsi, mint az ájfón, vagy a hd2, de még mellé vastag is, meg az a billentyűzet.. ejj.. :/

• dani3l

őstag

válasz blueMerle #68 üzenetére

Ne haragudj, nem baszogatásnak szántam, és nem tudtam, hogy nem a magyar az anyanyelved. Ettől függetlenül nem értem, miért zavar, ha valaki kijavít.. Nehogy véletlen megjegyezd, hogy kell helyesen leírni azt a szót pl. Én most tanulok nyelvet, külföldön, és örülök neki, ha kijavítanak, mikor elb.szok valamit, mert jó eséllyel megjegyzem, és legközelebb már tudni fogom. Szerintem nincsen abban semmi rossz, ha valaki kijavít. Ha téged ez zavar, és neked ez így jó, hát te dolgod. Nem támadásnak szántam.. :R

• dani3l

őstag

válasz gtamate2 #28 üzenetére

20k-ra? Ezer Forintnál 100%, hogy nem kerül többe az előállítása.. 10ezer forint, kis jóindulattal, hogy nyerjenek is rajta kicsit, ha már "a szívük is benne van" (:/), de inkább olyan 5-8 ezer. Egyébként kijelző tényleg lehetne kicsit nagyobb, meg pár apróság, de lehet, hogy csak a többi telefonhoz képest tűnik kevésbé szimpatikusnak. 5ezer Forintért, de még 10ért is ez nem lenne olyan nagy gáz, na de 30ért ilyen bakikat? Az lehet, hogy nem a nagyi veszi meg a kis nyugdíjából, de azért az unoka/gyerek se hülye szerintem, hogy 30 pénzt kiadjon egy - kis túlzással - számológépre.. Neki se kevés pénz, pláne azt tudván, hogy mennyit ér.. Mert még ha a nagyi venné, megnézi, aztán gondolja, 30ezer forint, de látom is meg hallom is.. Van több telefon is, amin nagyok a billentyűk, meg a számok a kijelzőn, meg satöbbi, szerintem bőven megfelelnek erre a célra. Azt a pár funkciót, amit akarnak használni, úgyis megtanulják - muszáj nekik, ha használni akarják.. :) - illetve meg tudják tanulni. Aki meg nem, az meg ezt a telefont is csak arra fogja használni, hogyha az unoka telefonál, akkor megnyomja a nagy zöld gombot (vagy a legtöbb telefonon ugye be lehet állítani 'bármely gombra'..) és beszél. Ehhez megint csak nem kell ilyen telefon. Persze nézőpont kérdése, ez az enyém volt.. :)

blueMerle: a szó, amit keresel, az egyelőre ;)

Új hozzászólás Aktív témák