Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Most értem haza, a budapesti kiruccanást egy kis kirándulással egészítettük ki.

Az MM remek volt, mindent megtapogattam, amit szerettem volna. SE Play nagyon bejött, persze egyelőre nem hiszem, hogy elérhető lesz számomra, de ki tudja...
Tényleg, aki levideózta, hogyan játszom, majd linkelhetné, ha feltette valahova, kíváncsi vagyok mit bénáztam! 
A két magot az LG-ben én feleslegesnek éreztem, mert már a menüben is akadt picit (de biztos képzelődtem...), azért tényleg nem annyira gáz, csak ha azt nézem, hogy sebességbajnokként van reklámozva. A 3D-s Optimus elég látványos, persze csak parasztvakítás a 3D, mert haszna nincs, de tetszik, hogy az LG-n látható, hogy tart valahová.

A beléptetésnél mi is álltunk a sorban, de szerintem abszolút nem volt zavaró. A nickek mögött álló arcokra viszont kíváncsi lettem volna, lehetne a karszalag mellé/helyett matricát adni amit ki kell ragasztani az embernek. Persze csak egy ötlet.

Mindenesetre köszönjük a találkozót, megérte elmenni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Eladó apple pencil 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tényleg, aki levideózta, hogyan játszom, majd linkelhetné, ha feltette valahova, kíváncsi vagyok mit bénáztam!