- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mate 2 mondjuk egy speciális eset volt, főként terjesztés szerint is. Kicsit furcsának is tartottam, mert ahhoz képest, hogy azt mondták nem igazán ment a Mate (első), szinte sehol nem lehetett kapni (rövid idő után), mert készlethiány volt. Gondolom én, hogy keveset is szórtak ki a szolgáltatókhoz. Mate 2 -nél ehhez képest lehetett is kapni meg nem is, de pl. nálunk sem volt hivatalosan.
Amúgy ez inkább a gyártón múlik, nem a soc -on. Snapi -val sem kap mindegyik telefon 2 - 3 droidot. Sőt... Jelenleg én Kirin -t, MTK -t és Snapi -t is használok. Előbbire várhatóan lesz, MTK -sra idén hozzák ki (KitKat -ot), legkésőbb év elején, Snapi -n meg sehol semmi. Pl. G6 -nál kíváncsi leszek a támogatásra, aminél Snapi van szintén, és ugye szintén Huawei. DE akár említhetjük a 620s -t vagy az Y550 -et, ami újabb és 410 -zel jön.
Egyébként amíg EMUI -t megkapja, addig engem nem nagyon érdekel, hogy milyen droid fut alatta.
mazs1:
Ezt gondolom nekem akartad.Azért kérdeztem, mert EMUI alatt nincs menü. Egyébként valakinek nem jön be, ilyen is van, különbözőek vagyunk. Én nagyon idegenkedtem az elején tőle, launcher -eket is dobtam fel, aztán rájöttem, hogy nagyon testhezálló. Főleg hogy jelenleg kb. 1,5 gigányi téma van az SD kártyámon, amiből lehet válogatni.
-
törölt tag
Nálam jól teljesít.
MTK -nál 6582 -ből is van még olyan, ami most fog KitKat -ot kapni.
Természetesen régebbi telefonnál értem, mert ugye még mindig szépen használják.
Én mondjuk nem remegek az új droidért, mert van egy jól optimalizált felület. Ettől függlenül infó még nincs róla, de várhatóan Honor 6 -ra, Mate 7 -re, P7 -re szintén 90 napon belül jön az 5.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest