- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
Én is ezt nézegetem napok óta, már hogy megjelenik a teszt a címoldalon...
-
Garadow
csendes tag
Az volt megígérve majdnem két hete, hogy ezen a héten jön már a teszt..remélem nem felejtik el
-
zoo84
csendes tag
Én is azt kérdezném, hogy mikor jön a teszt?
Liliom9: tesztképek a kamerához esetleg? Főleg gyengébb fényviszonyok között?
-
Amiens
tag
Mikorra várható a teszt?
-
Liliom9
tag
Üdv Mindenkinek!
Nos én már lassan 1 hónapja használom ezt a telefont. H60-L02 változat, 4G-s, dual SIM-es. Rosszat nem tudok mondani róla eddig. Kiváló minőség, gyors, akadásmentes. Jönnek hozzá frissítések. Hivatalosan még EMUI 2,3 van, de már beta változatban a 3.0 is kijött. Én még nem próbáltam.
A fényképezőgép is kiválóra sikerült (persze biztosan van jobb nála). 5 inches méretéhez képest maga a készülék nem nagy, egy kézzel még kezelhető.
Az elmúlt 1 hónapban volt nálam Asus Zenfone 5, Xiaomi MI4, OnePlus One, Lenovo A806 és ez a jobb készülékekből, de ez tetszett meg a legjobban. Mind kinézetre, mind méretre, mind pedig használhatóságra.
A gyári doboz tartalma igen szegényes, de a Kínából érkező telók nagy része ennyi tartozékkal jön.
-
riszter
senior tag
Megnéztem az egyik nap a MM-ban élőben. Na nem a Honort, hanem az ascend p7-et. Úgy tudom egy a méretük.
Hát, elég nagy a kicsike! Amúgy teljesen jó a kijelző, a felbontás, az összeszerelési minőség, a menü megszokható gondolom, de ez a méret... Épp ezért adtam el anno az Idolt mert nagy volt, nyomott a zsebben, körülményes volt használni autóban (vezetés közben)Basszus miért nem lehet egy ilyen telefont csinálni másfél centivel rövidebben dual simmel?!
-
karmatt
csendes tag
Fém kinézetű műanyag káva megy körbe?
Nagy ajtócska is műanyag. Mi lesz ebből 1 év múlva. Az ezüst lekopik az ajtó meg csak lifeg már csak... Szerintetek? Emiatt nem merem megvenni. (Sok sony idősebb telóknál is láttam a kiálló fityegő ajtócskákat amiket csak a lélek tartott a helyén. - Ez is ilyen lenne?)
-
Smithy87
senior tag
Sziasztok! Valaki erősítse vagy cáfolja meg legyen kedves, hogy ebből már létezik dual simes 4G-s variáns?? A hivatalos webshopban az van a specben, hogy igen. És hogy melyik veziót árusítja itthon a ED?
-
Fejvadi
nagyúr
Tegnap lemaradtam sajnos az élő adásról, de most pótlom.
-
Black&White
addikt
Szerintem nem IPS és ezt az Anandon kívül is több helyen láttam.
Kár, hogy a ROG mode nem lett megemlítve, ill ma felkerült a kernel forráskódja, ez is egy nagyon jó hír! -
szakkör
csendes tag
Anandtech határozottan állítja, hogy a kijelző nem IPS. Elképzelhető, hogy korai mintapéldányt vagy nem EU-s piacra szánt modellt teszteltek?
"The 5" 1080p display is manufacutred by JDI. The display is a non-IPS display and the viewing angles are visibly suffering from this, however it's not terrible."
-
Janika-1982
tag
Szép készülék!
-
szakkör
csendes tag
válasz
Black&White #65 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
Mate 2 mondjuk egy speciális eset volt, főként terjesztés szerint is. Kicsit furcsának is tartottam, mert ahhoz képest, hogy azt mondták nem igazán ment a Mate (első), szinte sehol nem lehetett kapni (rövid idő után), mert készlethiány volt. Gondolom én, hogy keveset is szórtak ki a szolgáltatókhoz. Mate 2 -nél ehhez képest lehetett is kapni meg nem is, de pl. nálunk sem volt hivatalosan.
Amúgy ez inkább a gyártón múlik, nem a soc -on. Snapi -val sem kap mindegyik telefon 2 - 3 droidot. Sőt... Jelenleg én Kirin -t, MTK -t és Snapi -t is használok. Előbbire várhatóan lesz, MTK -sra idén hozzák ki (KitKat -ot), legkésőbb év elején, Snapi -n meg sehol semmi. Pl. G6 -nál kíváncsi leszek a támogatásra, aminél Snapi van szintén, és ugye szintén Huawei. DE akár említhetjük a 620s -t vagy az Y550 -et, ami újabb és 410 -zel jön.
Egyébként amíg EMUI -t megkapja, addig engem nem nagyon érdekel, hogy milyen droid fut alatta.
mazs1:
Ezt gondolom nekem akartad.Azért kérdeztem, mert EMUI alatt nincs menü. Egyébként valakinek nem jön be, ilyen is van, különbözőek vagyunk. Én nagyon idegenkedtem az elején tőle, launcher -eket is dobtam fel, aztán rájöttem, hogy nagyon testhezálló. Főleg hogy jelenleg kb. 1,5 gigányi téma van az SD kártyámon, amiből lehet válogatni.
-
szakkör
csendes tag
A Honor 6 IPS kijelzője OGS/In-Cell technológiás?
-
etohun
aktív tag
dual sim dual aktív csak drágább és nem ismerem a webáruházat. de legalább magyar(állítólag garancia is van)
-
Ha már Honor jött Európába, akkor eg kérdés: Nubia esetleg nem akar jönni?
-
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
soma11444 #48 üzenetére
miben rosszabb: infra, nfc, optikai képstabilizátor. miben jobb: ram
ennek ellenére én lehet hogy váltok G2ről a változatosság jegyében, ez most nagyon megtetszett. főleg külsőleg, de a szoftver is nagyon szimpatikus. bár eléggé a G2 mellett szól hogy szénné lehet romolni, na meg a dupla koppos ébresztés is nagyon hiányozna. ajj, nem tudom. remélem a teszt során kiderül hogy mégsem olyan jó mint amilyennek tűnik, és akkor nem kell tovább rágódnom ezen -
mckangi
senior tag
Dual simet a magyarnak!
Azt olvastam valahol hogy az H60-L02 -es dual aktív simes lesz.
Bár ha kapható lesz itthon, az mennyivel növeli meg az árat.
A sima dual simes H60-L06 meg talán duál standby?
Vagy az is duál aktív kevesebb hálózati frekvenciával? -
Garadow
csendes tag
Szerintetek ez a teló vagy egy samsung galaxy a7 (majd ha megjelen olyan specifikációval amit nemrég irtak egy hírben)?
-
törölt tag
Nálam jól teljesít.
MTK -nál 6582 -ből is van még olyan, ami most fog KitKat -ot kapni.
Természetesen régebbi telefonnál értem, mert ugye még mindig szépen használják.
Én mondjuk nem remegek az új droidért, mert van egy jól optimalizált felület. Ettől függlenül infó még nincs róla, de várhatóan Honor 6 -ra, Mate 7 -re, P7 -re szintén 90 napon belül jön az 5.0.
-
szoporiz
tag
Szuper csúcskészülék remek áron.
Engem eddig nagyon meggyőzött,több típust is sikerült kipróbálnom belőle.
Szubjektív de nekem fehérben nagyon tetszik.
Ha sikerülne elpasszolnom a G2 32gb-omat én is beruháznék egy fehér 32gb-os Honorba. -
sefan67
aktív tag
válasz
#86973952 #44 üzenetére
Például sok tesztben írják hogy hiába a pontszámok meg Benchmark-ok, nem mindenhol teljesít megfelelően, legalábbis egy Snapdragon-höz mérten eléggé ingadoznak a mutatók. Plusz hogy kapnak-e ezek 2-3 android főverziót, vagy megmarad egynél mint pl. a korábbi MediaTek cuccok.
-
törölt tag
mazs1:
Milyen menüre gondolsz?sefan67:
"kirin cucc még mindig kétes számomra, támogatottságról nem is beszélve."
Mire gondolsz? Én is használok Kirin -t (IS), nekem nincs gondom vele. -
sefan67
aktív tag
Vegyes érzelmeket kellet keltett bennem ez a csodahüvely, látni hogy erős de ez a kirin cucc még mindig kétes számomra, támogatottságról nem is beszélve. Amúgy teljesen átlagos kinézete van, üveg hátlap meg ujjlenyomat-mágnes.
@BOG
azért azt nem teljesen értem hogy minek kellett ennyire lefikázni a Swype-ot csak azért mert Neked nem tetszik!?
Szerintem máig az egyik legjobb billentyűzet két okból is:
Pont az ékezetes betűk miatt sokkal jobban eltalálja az írni kívánt szavakat, mivel kevesebb a hibalehetőség hiszen sok gyakran használt szónál van "a" és "á"-s változat is (pl. mar - már , meg - még) !
Az angol billentyűzetek szinte mindig pont azt ajánlják fel ami nem illik a mondatba!
Nem mellesleg a magyar többes-ragokat ez a billentyűzet tudja a legjobban, szinte hibátlanul!A másik, hogy azért lehet hogy ciki, de magyarok vagyunk, magyar billentyűzetet használunk! Gépen írva biztos hogy az emberek nagy százaléka hülyét kapna egy angol billentyűzettől, akkor mobilon miért ne lehetne jobb a magyar?
Próbáld ki egy pár hétig ha még nem tetted, kíváncsi lennék az utólagos véleményedre is!
-
ctvagyok
őstag
Mindíg át akarnék menni WP-re, de folyton jönnek a jó androidos telefonok
Ha 4,7 lenne akkor mégszuperebb lenne nekem. De az ára nagyon jó. Várom a tesztet. -
mazs1
csendes tag
Meglepően hasonlít az xperia z3-ra pár vonásban... Ugyan az a gusztustalan menü mint a legtöbb huaweinel... Nekem kicsit se jön be
-
Black&White
addikt
Az L01,L11 készülékek kínai piacra készültek.
Ha itthon, vagy esetleg Európában szeretnél LTE támogatást, akkor az FDD-LTE szavakat kell keresned.
Egyébként, ha jól veszem ki akkor a tesztalany ugyanaz, mint az L04-es variáns.
Single SIM, 16GB, noNFC.
Kellemes infó , hogy ez még több FDD-LTE sávot ismer, mint az L02, vagy L12.Bár belföldi használatnál ez lényegtelen. -
riszter
senior tag
Köszi, de mi ez a tdd, fdd? Ezek szerint nálunk a sima dual sim verzió játszik?
-
etohun
aktív tag
-
dastier
tag
Jobb ez annyival a Nexus5-nél mint amennyivel drágább? Akku jobb, több mem, de amúgy? Design sztem rosszabb is, kijelző is talán.
-
riszter
senior tag
Elég sok mindenről lemaradtam... Lesz ebből dual simes??
-
etohun
aktív tag
válasz
Black&White #27 üzenetére
elvileg az egy sima dual sim-es
-
SkiDev
őstag
A Honor 6 Extreme edition megér +130 dollárt?
-
reap3r
aktív tag
Mennyire jól veszi a wifi jelet? Kínai telefonok hajlamosak a gyengébb jeleket eldobni...
-
balint18
tag
Az előlapi kamerát azt hiszem nem mondta Bog. Mekkora?
Wifi hatótáv? -
Black&White
addikt
Bog!
Nem követem az online műsort, viszont az érdekelne, hogy ugyanazt a típust tesztelitek, amit az ed is forgalmazni fog?
Ma felbukkant egy Antutus kép, amin H60-L06 szerepel, eddig ilyen nem volt.
Meg tudod esetleg nézni mit ír a Modellszám, Hardver verzió résznél?
Köszi -
etohun
aktív tag
Az extreme edition ben lesz nfc.
arról nincs infó? -
etohun
aktív tag
csak 104990
-
törölt tag
Megkapja vajon a Lollypoppot? Vagy hogy van ez átmatricázott Huawei-eknél?
Na közben Bog meg is válaszolta, köszi!
-
kocsisdavid5
aktív tag
Az antutu mennyi pontot adott rá?
-
kocsisdavid5
aktív tag
Hogyan futnak rajta a játékok?
-
frenetik
tag
apró felvetés.
nem "a honor", hanem "az honor", mert a h-t nem kell ejteni. -
wortz
tag
Behalok. Ennek is lecsúsztam az elejéről.
-
kocsisdavid5
aktív tag
válasz
kocsisdavid5 #13 üzenetére
Most már működik
-
enonlui
tag
Nálam se jön be az online adás
-
kocsisdavid5
aktív tag
Nálam nem működik
-
ghiottone
nagyúr
Kép, Hang OKsa.
-
zizi7229
tag
na popcorn készül
kép hang ok -
hue2000
tag
kép hang jó
-
scyllarus
veterán
Beleszerettem... Kíváncsi vagyok az adásra nagyon.
-
hue2000
tag
Jó telefonnak hangzik de mint mindig ennek is a népszerűségét az ára fogja meghatározni
-
Thaaleum
aktív tag
Várós nagyon!
@bkiky01: [link] 105 ezer, szerintem teljesen korrekt kezdőár.
-
bkiky01
senior tag
Kiszemeltem, végre lesz itthon is.. Csak ne a csillagokban kezdjen..
-
etohun
aktív tag
Ezek a címek már európai szintűek!
-
Sir Riccio
addikt
Ezt csak egy betű választja el a HoDor-tól!
-
oszi666
őstag
bírom ezeket a címeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest