Mobilarena TV: Yes, Your Honor 6

A(z) Honor a Huawei mellékhajtása, belőlük váltak ki, mint fának gyönge ága, annyi eltéréssel, hogy pont az a cél, hogy ez ne csak egy ág legyen, hanem egy második fa. Sok kérdés merült fel ezzel kapcsolatban, a bemutató apropóján írt anyagunkban ezeket meg is próbáltuk körüjárni, mivel ma esti adásunkban a készüléké a főszerep. A(z) Honor márkanév egyébként a magyar helyesírási szabályok szerint úgy kap maga elé névelőt, ahogyan azt jónak látjuk.

A márka első, Európában hivatalosan is piacra kerülő terméke elég impozáns darab. Nyolc mag, 3 GB RAM, Full HD kijelző, 13 megapixeles kamera és Cat.6-os LTE jellemzik, amivel helyet követel magának a csúcsmodellek között, ám ehhez képest igen versenyképes áron érhető el. Természetesen a bemutató alkalmával a gyártó agyba-főbe dicsérte saját termékét, nyilván arra keressük többek között a választ, hogy jogosak voltak-e az elhangzó, felsőfokú melléknevek. Adásban tehát a(z) Honor 6, stílszerűen az időpont pedig este 6.

Azóta történt

  • Honor 6X – sztereó kamerával

    Full HD kijelzővel, sztereó kamerával és nyolcmagos processzorral szerelt Huawei csúcsmobil képe bukkant fel a TENAA oldalán.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

Előzmények

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.