- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
laabom
tag
Sziasztok. Elsősorban azokat kérdezném akiknek HTC One x-ük van.
Érdemes megvenni megéri az árát? Külsőleg nagyon megfogott, igaz a kijelző nekem kissé nagynak tűnik nekem. Eddig nem volt még HTC telóm így sok véleményem nincs róla.
Valami gond vagy problémája volt már vele valakinek aki használja a kijelzős dolgot félretéve?
Mivel android gondolom a főképernyőt lelehet ugye cserélni másra? Mert ez a fajta görgetéses dolog nekem nem nagyon adja :S -
=Mentor=
őstag
Jó telónak tűnik, de kissé drága.
-
Xaels
félisten
"A gyenge teljesítmény nem volt váratlan: a vállalat előre jelezte, hogy a negyedév átmeneti időszak lesz a tavalyi év vége „elhibázott” termékkínálata és a februárban leleplezett, hamarosan piacra kerülő One széria között." és "Némi növekedés már a negyedév végén mutatkozott: márciusban februárhoz képest jelentősen, 20,29 milliárd tajvani dollárról 30,88 milliárd tajvani dollárra nőtt a forgalom, igaz, ez az érték még mindig közel 17 százalékkal múlja alul az egy évvel korábbi mutatót. Elemzők szerint a második negyedévben erős javulás várható, már csak a gyenge első trimeszter miatt is."
-
gzbotii
nagyúr
Bannolas eloben
-
S e t h
nagyúr
A HTC komoly veszteséget realizált az utóbbi időben és számomra meglehetősen gyenge érvként hat, hogy a most kidobott telefonok fogják majd kihúzni a barna matériából.
Az általad leírtakkal szinte szóról szóra egyetértek,ez a telefon nem hordoz annyi innovációt, hogy azért érdemes lenne lecserélni egy kétmagost.Ez képzeletbeli versenyben most élre tört a htc, de ugye most jön majd ki a samu zászlóshajója is, én meg majd eleresztek egy komoly ásítást. -
Obi Wan
tag
miért csak 9:50-ig tudom nézni az első videót???
-
kungzi
veterán
-
lcee79
addikt
Nem S, hanem X van ismerősnek
ma is megnézegettem meg érdeklődtem mi teccik mi nem teccik...
Neki reggel 6-tól este 6-ig 40% maradt...
Ez nem teljes lemerülésnek nevezhető fél nap alatt... De azt mondta hogy most jobban bírja mint az elején... (neki már másodikán megjött és 5000-el olcsóbb is volt szállítási költséggel együtt mint az itt említett 180.000-es ár)
Az a benyomásra elszíneződés hülyeség is egy érdekes dolog mert akkorát rá kell nyomni hogy majd beszakad a kijelző, hogy ez megtörténjen...
Szerintem akár csinálhatnak is ha nem is 24 órát de egy 18-at...
Akkor az majdnem eléri a többi telefon egy töltéssel elérhető üzemidejét...
(persze tegyük hozzá hogy androidos telefonok esetén... E6-osom majd 4-5 napot bír egy feltöltéssel persze csak 680mhz-es proci van benn, de szinte semmire nem képes amire ez)
Ja viszont azt mondta hogy mikor megy mind a 4 mag akkor melegszik...
-
zack
nagyúr
Nézd. Nem fogok leállni veled vitatkozni. Neked ilyen van, újdonság, véded a mundér becsületét kissé szubjektíven.
Én megpróbálok amennyire lehet objektíven vélekedni, persze némi szubjektivitás mindenkinél becsúszik.
Leírtad azokat a pozitívumokat mint tulajdonos, amiket én is említettem, úgy hogy nem is fogtam még a kezemben.
Az hogy negatívumként említed a Samu TW launcherét, és ebbe kapaszkodsz elég nagy pleff.
Kb sosem használtam TW-t, mert van millió jobb launcher. Nem kötelező a TW. Akkor ez miért is negatívum?
A lag megint csak szubjektív, én azt mondom a GS2-öm lagmentes. Voltak olyan ROM-ok (az első ICS LPQ-k) amiknél volt lag, de ez már a köv. verziónál javítva lett.
Lehet a tied lagzott, elhiszem, de az enyém nem lagzik, tehát nekem a lagmentes és lagmentes között nem lenne látható különbség. -
zack
nagyúr
Persze, hogy a legjobb. Ennek az ellenkezőjét nem állította senki. Én arra céloztam inkább, hogy nincs létjogosultsága (még). Hiába a csili-vili sok mag, ha az Androidos progik nagy része a benchmarkokon kívül nem profitál belőle.
A fogyasztáson biztos fognak tudni javítani, de azért ne higgyétek már el, hogy a 12 óra készenlétből csinálni fognak 1 napot.
Az optimalizálás sokat számít, de szerintem 14-15h lesz a max. amit ki fognak tudni hozni belőle. -
utomi
senior tag
Óriási butaságokat beszélsz egyszerűen látszik, hogy egyrészt magadat győzködöd másrészt nem fogtál még ilyen készüléket a kezedbe nem, hogy használtad volna.
Mint volt SGS2, Galaxy Nexus tulaj kijelenthetem, hogy bizony köröket ver mindkettőre és IGEN még normál napi használat során is előjön az erő ami a CPU-ban van. Ahol a GN és az SGS2 elfogy és laggol itt az egyszerűen nem történik meg. Nincs olyan, hogy lag vagy legalábbis én nem találkoztam vele. Minden azonnal, mindenféle akadás nélkül történik, menjen akárhány program a háttérben. A kamera brutál gyors és nagyon szép képeket készít, külön pacsi a HDR-ért és az értelmes Makro mód ért. Nem is beszélve arról, hogy videó közben is tudsz képeket lőni. A Sense az Sense itt nincs mit magyarázni. A kijelző meg eszméletlen, ahogyan Paul O'Brien írta az SLCD2 mellett a GN HD SAMOLED bizony egy fakó ás sárga újságnak tűnik. EZT LÁTNI kell. A videó se adja vissza teljesen. Persze mindennek ára van, merül a kicsike de mondjuk ez még a legelső szoftver verzió lesz ez még jobb is (a hírek szerint 30-40%-os üzemidő javulás várható!)!
Szóval van bőven előrelépés a 2 magosokhoz képest is. De amiket leírtál az jórészt alkalmazható lenne egy SGS-SGS2 párbajban is. Hiszen mi változott, 1-ből lett 2 mag, és egy jobb kijelző. Ennyi. Mégis baromi sokan választották az akkor 180e-s SGS2-t a 80e-s SGS helyett. Nem véletlen. Az utolsó mondatod meg egyenesen komolytalan. Hagyjuk.Megjegyzés. A HTC ONE X MINDEN ESETBEN 32GB-os és nem 16 ezt bizony hibásan mondta dr. Kind.
(#330) xors:
az igaz, h a kijelző rossz? [link]NEM. Mint azt a srácok is bemutatták ez is csak hype. Ja ha tiszta erőből benyomod a kijelzőt elszíneződik de nem minden ponton és én mondjuk nem is láttam a videón se semmit. Az én példányomon pl. ezzel sose találkoztam.
-
btudos
nagyúr
Nézzük csak a Galaxy Nexus-t? Ugyanezen az áron kezdett. De ő aztán tényleg semmivel nem tudott többet mint egy GS2, még a hw sem erősebb, és semmi plusz nincs rajta, csak egy "csupasz" Android 4.0... Maga a technológia lenyűgöző, amit a telefonba zsúfoltak, még ha felesleges is, ma ez a trend, amire a gyártók nem mondhatják hogy nem kérnek belőle... Az energiagazdálkodásról írták korábban, hogy van egy újabb sw, amiben javítottak az aksikezelésen, csak a tesztelt cuccon ez még nincs fent.
-
lcee79
addikt
Élőben kézben fogva más lenne a véleményed...
És én személy szerint samsunghoz nem is tudom hasonlítani semmiben, sense felület nem touch wiz...
az akku sem annyira gáz mint a tesztekben mutogatják, de ezt is folyamatosan fogják javítgatni a firmware frissítések folyamán
Az XDA-s frissítésekről nem is beszélve...Szerintem ez a legjobb telefon most...
-
joey04
titán
válasz
#01696768 #348 üzenetére
már most is visszanézhető, 2 részletben. a postban ott vannak a linkek. nekem viszont néha megakad, pedig a net rendben van.
--------Olvasgattam teszteket, és eddig 2 olyan negatívum van, ami zavaró:
- Device is laggy at times (pocketnow)
- 1080p video recording at 23 fps (phonearena) -
zack
nagyúr
Olyanok lesznek ezek a 4 magosok amit hónapokkal ezelőtt már leírtam. Külön táska akku kell majd ahhoz, hogy kibírjon minimum 18-20 órát.
Van sok fícsör ami tetszik, a gyors záridő, a 1080p felvétel közben készített fényképek, és még sok kis apróság, amit a készenléti idő úgy ahogy van áthúz.
12h készenléttel tudhat bármit, nekem akkor se fog kelleni.
A majd 200k ára kissé nevetséges, és nem azért mert nem a jelenleg kapható legerősebb cucc, hanem mert semmivel sem tud többet egy 80k-val olcsóbb Galaxy S II-nél.
A kijelzőt kivéve semmivel sem érezhet többet a júzer egy SGS2-höz képest. Még a 2 mag sincs rendesen kihasználva, nem hogy 4... Smooth és smooth működés között pedig nincs látható különbség. A bench-ek eredménye mutatja a magokban rejlő erőt, de mint ezt már oly sokan megjegyezték, nem a benchmarkokkal "játszik" az ember nap mint nap. Az pedig teljességgel kizárt, hogy a rendszer a +2 magból óriási előnyt kovácsoljon. Biztos lesznek majd olyan játékok amik 4 magra lesznek optimalizálva, de addigra ez a telefon a reflektorfényből vissza fog sülyedni a szürke hétköznapokba, és az árcédula is legalább -80k-val kevesebb lesz.
A jelenlegi mezőnyben szerintem korai volt kidobni ezt a telefont, mert akinek 2 magos van, biztos nem fog cserélni, mert a jelenlegi csúcs 2 magosok szerintem időtálló modellek lesznek. One X-ben túl kevés az új fícsör, és vastagon fogó cerkával kalkulálták ki az árát. Tipikus HTC-s mentalitás. Ezen annyira már meg sem lepődök.Globálisan jó lett, és tetszik is, de a GS2-öt nem cserélném el rá.
-
törölt tag
Óóóóó, erről lemaradtam, pedig nagyon érdekelt volna! Ugye meg lehet nézni utólag valahol? (Youtube-ra kis fáziskéséssel kerülnek fel, van esetleg más opció?)
-
kungzi
veterán
htc one s-ről van valami infó? mikor jelenik meg, milyen áron?
-
enginev3.0
félisten
Megnéztem, nagyon tetszik, nagyon drága, és nagyon kell
-
jr1994
addikt
még 1 szakadás a legvégére, úgy poénból
xD
nemáá vége?
-
sajtee
őstag
hoppá.
-
r4z
nagyúr
Eeee-püüül-tííí-víííí
-
sajtee
őstag
epültíví? jézusom...
-
98bja
senior tag
jó adás volt nagyon!
-
zsoleszp1i
csendes tag
Akkor mondd Kind én ráérek!
-
lemcsi
tag
16 vagy 32 Gb a tárhely mérete?
Videoban minta 16-ot értettem volna, viszont mindenhol 32Gb-ot olvastam. -
xors
senior tag
az igaz, h a kijelző rossz? [link]
-
mdgbr
csendes tag
nagyon zavaró ez az állandó oldalra scrollozás..
-
kisml
tag
van a HTC Sense-ben bármilyem bug?
-
FragMaster
addikt
1.26 elejű szofttal tesztelitek? 1.27-el jobban bírja az akksi, teszteltek vele más oldalak, Ti miért nem kaptátok meg?
-
maki12
senior tag
Note nak a böngésző fényerőt told fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
callmeakos
veterán
12 óra??
Ajaaaaaaj -
BicskS
csendes tag
Megjelenéséről mit lehet tudni? (Szolgáltatóra gondolok.) Illetve one s-ről?
-
sajtee
őstag
Rohadtul idegesítő ez a kézrángatás..
-
sagit
veterán
Linpack nekem 122... ( Note) azt hogy csináltam akkor?
Egyébként szombaton tuti megnyomkodom
-
kisml
tag
a beats audio részre térjetek ki pls
-
sajtee
őstag
Nem rossz, nem rossz - nem eladó?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lassan egy hete nyüstöljük a tajvani gyártó csúcsmodelljét, a HD kijelzővel és négy plusz egy magos processzorral szerelt One X készüléket.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest