- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kereszhaver
tag
Na majd a veletechen is megnyomkodom
-
callmeakos
veterán
Na erre kíváncsi vagyok mit tud az új zászlóshajó
-
gzbotii
nagyúr
Hmm, ezt mar nagyon varom.
Minden nap beneztem, nincs e fent a teszt, de szerintem mar nem lessz kedd elott -
mtibi
csendes tag
válasz
Zsoltika30 #30 üzenetére
Beleharapsz a SIMbe és beviszed,hogy "meghibásodott" akkor ingyen cserélik
amúgy meg drágább mint egy új sim vétele a microra cserélni...bár szolgáltatótól függ /t-mobile majd 4000? ft telenore 1000 valamennyi/
-
joey04
titán
-
petipetya
nagyúr
válasz
Zsoltika30 #32 üzenetére
Ha megtudod mennyibe kerül, akkor már nem fogsz ennyire örülni.
-
joey04
titán
Na ezt majd felvételről megnézem. Élőben sajna nem tudom, mert kupameccs lesz pont hatkor.
-
zso79
őstag
crhis86:Elég szkeptikusan olvastam azt a hírt, több helyen tesztelték és sehol még csak említést sem tettek róla... bízom benne, hogy majd itt is lesz teszt és erre is kitérnek!
Zsoltika30:MicroSIM-et csinálhatsz házilag, csak egy éles kés v. olló kell hozzá. Utánna meg vehetsz hozzá adaptert, amivel a normál foglalatos telókba is vissza tudod rakni
Nekem a szolgáltatós csere pl. nem opció, mivel céges policy, hogy normál SIM-et kapunk.
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
Zsoltika30 #30 üzenetére
A szolgáltatódnál egy kisebb felárért cserébe bármikor igényelhetsz egy microSIM-et, nagyon hamar megvan a dolog.
-
Zsoltika30
csendes tag
Hello !
Engem a Micro Sim érdekelne... Mert nekem most rendes Sim kártyám van, és ha beleszeretném tenni, akkor mivan ? Ha lehet, akkor ezt elmondanátok a közvetítésben ?
Köszi ! -
Matada2.3
veterán
De kár hogy edzésem lesz
pedig nagyon érdekel... Akkor marad hogy felvételt nézek...
-
Xaels
félisten
válasz
petipetya #25 üzenetére
Ez így van. Eddig az összes okostelefonom olyan volt, hogyha nekiestem akkor 1 nap +1 töltés biztos volt. Van amikor kettő is de akkor izzik a telefon a kezem alatt. Többlapos böngészés, FB, e-mailek folyamatos kijelzőhasználattal. Ezek nem bírják és szerintem a MAXX sem bírná ki, ha nekiesnék.
-
Bavid
senior tag
Na végre
-
metalbull
csendes tag
Hu! Nagyon várom ezt az adást!
-
mrlujoak
veterán
válasz
Balázs1621 #17 üzenetére
Úgy néz ki igen.
Tényleg az Archos modellekhez képest mennyivel "kell" erősebben nyomni, hogy szivárványosat játszhassunk a One X-en? Adásban...
-
mrlujoak
veterán
válasz
d.salvatore #14 üzenetére
Ez kifejezetten érdekel. Ennyi és nem több
-
mtibi
csendes tag
Ahhh frankó ez lett volna a másik kiszemeltem tuti megnézem
-
mrlujoak
veterán
Baj van a HTC One X kijelzőjével - erre majd térjetek ki az adásban, nálatok ilyen-e a kijelző
-
stilo18
addikt
Kivancsi leszek a Mobilarenasok mit mondanak...Egy masik oldalon kb. fel napos uzemidorol irnak!
-
d.salvatore
tag
Nálunk már megrendelhető, feketében és fehérben is ugyanannyi az ára: 541,82 € (157.000 FT)
Én is kiváncsian várom, nagyon érdekel mit tud, bár én elvből nem veszek HTC-t, de azért remélem jó hosszan, alaposan és szépen kitárgyaljátok egy kellően hosszú műsorban
Új HTC-k nálunk:
HTC One X - 541,82 € (157.000 FT)
HTC One S - 482,63 € (139.000 FT)
HTC One V - 275,52 € (79.000 FT)
HTC One XL - 686,40 € (198.000 FT)Link:
HTC One széria árak -
petipetya
nagyúr
Az androidos telefonok "Iphone-ja".
-
FET-MEN
veterán
véégre
jól tudom hogy ez a 4 magos ugye? -
Apika
addikt
Én személy szerint már nagyon vártam ennek a telefonnak a bemutatóját!
-
Zsoltika30
csendes tag
VÉGREE !!!!
Ilyen telefont tervezek venni, a hétvégén
-
rinbanbo
tag
Remélem a kijelzőt alaposan kitárgyaljátok egy amoledhez képest.....
-
Balázs1621
senior tag
Ezt mindenképp megnézzük!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lassan egy hete nyüstöljük a tajvani gyártó csúcsmodelljét, a HD kijelzővel és négy plusz egy magos processzorral szerelt One X készüléket.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest