Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rozisoft_Bp

tag

válasz btudos #56 üzenetére

A kérdés jogos. Kijelenetésemet kapásból rávágtam, az alapján amit az adásban láttam. Most utána néztem a neten, és biztos, hogy nem más hardver. Az enyém is 1,5Ghz turbo, doboz, minden teljesen egyezik. Nem találtam nyomát, hogy többféle turbo is létezne a sorozatból.
    Előző állításomat ezennel fenntartom. :)

Széles káva: Hát nem egy szépség, az biztos. Nehezíti a hüvelykujjas gépelést, mert messze kerülnek a középső betűk. Ilyenkor különösen rossz helyen van a hangerőszabályzó gomb, mert nekifeszül az ember tenyere mikor a belső gombokhoz akar hozzáférni.
    Ugyanakkor ez a széles káva arra jó, hogy egyik kézzel oldalról fogva stabilan tudjuk tartani, mert van hely az érintőképernyő mellett megmarkolni. Én rendszeresen élek ezzel a lehetőséggel, mikor a buszon egyik kezemmel kapaszkodom, a másik kezemmel meg fogom a tabletet és videózok rajta.

Szerintem ebben az árkategóriában a mostani befutó a Vodafone tabletje. Viszont egyértelműen a második helyezett ez a készülék. Nekem jobban megfelel a 4/3-as képarány a mindennapokban, ezért is döntöttem végül az Archos mellett. Hoszzútávon egyedül a kevés memória aggaszthat, de egyelőre nem látom, hogy ez gondot okozna.

Új hozzászólás Aktív témák