Új hozzászólás Aktív témák
-
Rozisoft_Bp
tag
Elírtam: OMAP 4460 ES 1.1 a proci
Az általad linkelt cikkek szerint kicsit korán vásároltam, ha várok nekem is lehetne 1GB-os példányom... -
Rozisoft_Bp
tag
A kérdés jogos. Kijelenetésemet kapásból rávágtam, az alapján amit az adásban láttam. Most utána néztem a neten, és biztos, hogy nem más hardver. Az enyém is 1,5Ghz turbo, doboz, minden teljesen egyezik. Nem találtam nyomát, hogy többféle turbo is létezne a sorozatból.
Előző állításomat ezennel fenntartom.Széles káva: Hát nem egy szépség, az biztos. Nehezíti a hüvelykujjas gépelést, mert messze kerülnek a középső betűk. Ilyenkor különösen rossz helyen van a hangerőszabályzó gomb, mert nekifeszül az ember tenyere mikor a belső gombokhoz akar hozzáférni.
Ugyanakkor ez a széles káva arra jó, hogy egyik kézzel oldalról fogva stabilan tudjuk tartani, mert van hely az érintőképernyő mellett megmarkolni. Én rendszeresen élek ezzel a lehetőséggel, mikor a buszon egyik kezemmel kapaszkodom, a másik kezemmel meg fogom a tabletet és videózok rajta.Szerintem ebben az árkategóriában a mostani befutó a Vodafone tabletje. Viszont egyértelműen a második helyezett ez a készülék. Nekem jobban megfelel a 4/3-as képarány a mindennapokban, ezért is döntöttem végül az Archos mellett. Hoszzútávon egyedül a kevés memória aggaszthat, de egyelőre nem látom, hogy ez gondot okozna.
-
Rozisoft_Bp
tag
Most végre megnéztem a videót is. Azért az erősen megtévesztő, hogy másutt nem kapható a készülék mint a tesztdarabot felajánló cégnél. Én sem ott vettem egy hónapja, és akkor is legalább 15 helyen lehetett megvenni.
-
Rozisoft_Bp
tag
válasz
zsoleszp1i #40 üzenetére
Megáll a kitámasztóval asztalon, ágyon elég stabilan.
Az már más kérdés, hogy az a kis műanyag dudor ami a helyén tartja becsukott állapotban, mennyi idő alatt fog elkopni. :-)Jó gép az Archos g9, szépen megy rajta a ICS. Egy bajom van csak: amióta ICS van rajta elszállnak a böngészők a flashtől. Saját böngésző, Opera, Dolphin egyre megy, mond szenved kisebb nagyobb mértékben tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest