- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Remélem az írás azért jobb lesz ennél, mert ez az adás semmitmondó és kritikán aluli volt, a végén még megfejelve más fórumokon ezerszer elsütött, unalomig ismételt rossz poénnal, hogy "minden kijelző retina csak..." Ennél többet vártam
(#108) sajtee Nem csak az Apple szidása, hanem az Apple-t szidók és flame-keltők is unalmasak már
-
Gadgetfan_
senior tag
" De van egy dolog, amiben nem vagyok még biztos: Tényleg kell ez nekem?"
Ha ez a kérdés komolyan felmerül, akkor a válasz valószínűleg, hogy nem
Én négy napja nyüstölöm az új iPad-et és kezd múlni az újdonság varázsa, az a fajta szemellenzős, gyerekes lelkesedés, és most jön az, hogy a mindennapi használatba "beleszürkülve" mennyire fogom használni. Az biztos, hogy nálam a laptopot kiváltja, azóta haza sem hoztam az irodából, ahol a munkára használom, az iPad-en el tudok mindent intézni amit eddig laptopon csináltam itthon, egyszer sem éreztem hiányát a gépemnek. De már tegnap előfordult egyszer, hogy nem az iPad után nyúltam, hanem az iPhone-t vettem kézbe, hogy gyorsan megnézzem megjött-e a várt email...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai műsorban a harmadik generációs iPad táblagépet mutatjuk be.
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest