- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
voltam ma egyik APR-ben ahol ki van rakva mindkettő egymás mellé. az új kijelzője mérföldekkel előrébb van, a kettesé olyan ocsmány életlen és pixeles utána hogy nem igaz. Viszont a “new” érezhetően nehezebb, és jóval melegebb. a 2-est megfogni utána jóval hidegebb és könnyebb volt. Nehéz kérdés… de ipad3 a jobb.
-
joey04
titán
na igen, pár hete olvastam, hogy milyen szar valamelyik újságot ipad-en olvasni, mert az egész rendszer folyik, még a Newsstand is jól van megírva, de néhány újság nagyon akad rajta. ezt mondjuk szerintem se az Apple-nek kéne javítania, az az újság szégyene, hogy szart adnak ki a kezükből.
-
Scoobyka
addikt
Jobs mar
nem javit ki sajnos semmit...es az ujsagos resz alap program valamint az oda bekerulo ujsagokat is ellenorzi az apple szoval igen nekik kene javitani....M:elnezest h elirtam a neved,de sose ertem miert kell vedeni egy ceget a felhasznaloknak....iphonom van...megis amikor hibaznak(mint h a 3gsen a csatlakozonal kivetel nelkul reped,azt elismerem es szapulom a ceget). Ez igaz mas termekekre is,de a fanatizmus az ami szemet szur. Vhogy azt lattom, hogy ha az alma elszur vmit akkor a felhasznalok magyarazkodnak...lasd antenagate ami igen letezett( Beismerte az apple,hogy elofordul...eleinte meg tagadta...) mondom ezt ugy hogy iphonet hasznalok,biromaz alma termekeit,de szemelenzo nincs rajtam...ios 5.0.1 meg igen is mocsok bugos volt...ezt jopar fejleszto es felhasznalo elismeri...
-
Scoobyka
addikt
Nem csak a video szagatott,hanem az ujsagos playboy is rendeden docogott!!! Optimalizacio Jobssal egyutt eltunt...erre ekes bizonyitek az 5.0.1...szegyen volt a javabol...
Manchaster85: Miert erzed,h meg kell vedened az apple-t minden hirnel ami a ceggel kapcsolatos?
-
=Mentor=
őstag
Majd a Nokia tablet odaver ennek a "csodamasinának"
-
Bírom a humorotokat, de azért ennél egy kicsit több komolyságot, mert eléggé elment a stand up irányába. A szakmai felkészültségről meg ne is beszéljünk...
-
Tetszik, nagyon ütős szerkentyű!
-
kristof83
aktív tag
válasz
lsebestyen #114 üzenetére
Ja igen, közbe rájöttem
-
Kantorpe
tag
US bol hoznanak nekem egyet, mukodne az itthon nalunk 3G elofizetessel ?
-
Gadgetfan_
senior tag
Remélem az írás azért jobb lesz ennél, mert ez az adás semmitmondó és kritikán aluli volt, a végén még megfejelve más fórumokon ezerszer elsütött, unalomig ismételt rossz poénnal, hogy "minden kijelző retina csak..." Ennél többet vártam
(#108) sajtee Nem csak az Apple szidása, hanem az Apple-t szidók és flame-keltők is unalmasak már
-
petipetya
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #106 üzenetére
Láttam, a srácok bemutatták a tévében.
-
sajtee
őstag
válasz
manchester85 #107 üzenetére
Őszintén szólva lenne, de mindig ez van és már nagyon unalmas. Persze az apple-szidása is unalmas már, nem arról van szó...
-
irgum
addikt
Jó volt az adás, köszönjük srácok!
Toekie: Legalább offba tetted volna a hülyeségedet!
-
Toekie
tag
"Tömeges öngyilkosságot követett el egy magyar vallási fanatikusokból álló, kb. 3000 fős társaság. Hagytak maguk után levelet is, mely egy bizonyos gyümölcsös márka rendkívül egyedi kinézetű, innovatív készülékével kapcsolatos volt. A készülék ugyanis nem hozta az elvárt sebességet a bejelentett 7x erősebb hardver ellenére." - Anonymous
-
gybazsi
senior tag
Köszi az adást, sziasztok!
-
Scoobyka
addikt
Azt nezzetek mar majd meg szerdara,hogy a divx filmek milyenek a retina displayen ipad 3on! köszi.
-
xxman
senior tag
-
-
nebulo
tag
Azonnal venném, ha kijönne az: Apple iPad Transformer!
-
Black Dragon
addikt
Ne csak a pixelekre feküdjetek rá srácok, legyen egy kis feature teszt is, Voice Dictation pl.
Sebaj, majd a tesztben azért benne lesz?
-
kemdom
tag
Azok a HATALMAS pixelek az 1-esen kiverték a szememet...
(#99) Scoobyka
Valszeg ugyanolyan szépek, mint máshol. ott ugye pixelosztás nem játszik.De mondjuk egy fullhd avi sztem is mehetne. Hisz a kijelző meg tudná jeleníteni a valós összes pixelt, nem úgy, mint a 15,6 colos notim...
Átok reád, 1366*768!
A fölösleges szó új viszonyítási alapot kapott.
-
Intron
csendes tag
Kind! S2 használó vagyok, de tetszik a Nexus. Alapvetően melyiket látod jobbnak? Melyik bikább?
-
xxman
senior tag
Mennyi a rekordotok fruit ninjában?
-
Intron
csendes tag
Neeeee! Bakker ne csináljátok!
-
zooole
senior tag
"Minden lehet Retina display, ha elég távolról nézzük"
Megjegyezve, aláírásba!
Én nagyon szeretném látni nexuson a pixeleket! Még a subpixeleket is mutassátok!
Sőt, szeretném látni a kémiai reakciót!
-
DavidSolo
csendes tag
Csaba egy kicsit elfogult az ipad3-al kapcsoltban. nemde?
-
norbi94
csendes tag
Van valami negativum az új iPaddel kapcsolatosan ?
-
lsebestyen
addikt
mennyi pixel
-
3pdavid
csendes tag
siri nincs de van diktálás funkció
szerk. Black Dragon úgyúgy
-
Black Dragon
addikt
Nincs benne Siri, csak Voice dictation, próbáljátok ki, a jegyzeteknél működik elvileg.
-
GALARDO
addikt
válasz
hodostamas #69 üzenetére
Ja, a videó elég rendesen beszaggat, néha már nézhetetlen.
75: Megelőztél.
Csak kell mondaniuk valamit......
-
Toekie
tag
Szépen szaggat a masina... Vagy csak az FPS alacsony?
Amúgy a megvilágítás kb csak a képernyő felét takarja el
-
Intron
csendes tag
Galaxy Tab vagy Ipad szerintetek? Ugyanazt érhetem el vele?
-
manchester85
veterán
Szerintem a videó szaggat, nem az iPad.
-
JohnnyHero
csendes tag
transformers prime vs "új" ipad? érzésre mien? 4 mag vs 2 mag és az iOS vs android viszonya?
-
Brutális eb
addikt
Mehet a box az alma is szaggat...
Ellenben a képernyő gyönyörű.
-
Bavid
senior tag
Nincs benne Siri
, ezért sokan szidták is.
-
gybazsi
senior tag
Siri nincs iPadre.
(#65) henrik02: jelen.
-
hodostamas
addikt
Eddig nem valami wow a cucc, szépen szaggat.
-
norbi94
csendes tag
Szerintetek érdemes 3G/4G-s változatot venni, ha mindig van mellettem wifi ?
-
henrik02
csendes tag
Van még valaki, akinek nincs Apple terméke?
-
Dany007
veterán
Na látom szép kis teszt lesz ebből szerdán!
-
petipetya
nagyúr
Csak 4 ikon rakható ki a dokkra?
-
nebulo
tag
Csak nekem szaggat ha sokan nézik az adást vagy másnak is?
-
CienPo
csendes tag
Miért nem lehet FEKETE asztalon bemutatni a cuccokat? (vagy csak simán sötétebb felületen?)
-
hodostamas
addikt
1-2GHz-es memória, ejha
-
nebulo
tag
Naja - Jobs nélkül - mi lesz a csalogató és az 'i' faktor? Esetleg a Siri, de jövő ilyenkorig lesz-e használható?
-
gaborbp
tag
-
JohnnyHero
csendes tag
Jó a kép és a hang jó adást!
Egy apró megjegyzés a kijelzőhöz:A samsung gyártja a kijelzőt. Szóval az apple fanoknak írtam csaknem trollkodásnak szántam
-
nggabi
félisten
nyekeg a hang, sötét a kép...
és adok kölcsön borotvát ha kell
-
autox3c
tag
válasz
Gadgetfan_ #35 üzenetére
Akkor erre térjünk vissza pár nap múlva
-
nebulo
tag
Mint a B&N-nél: " The all new Nook!".
-
dlaj
őstag
olajozzátok meg az ajtót!
-
Browny
csendes tag
Elég sötét a kép
-
gybazsi
senior tag
Hello, hang, kép ok!
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang: OK.
-
autox3c
tag
Hát az én gépem 4 éves, ő se most volt felújítva. Igazából nincs szükségem még a felújításra, mert úgyis konzolon játszom, netezésre, meg munkára tökéletes. Én a 16GB 4G modellen gondolkozom (telefonom is 16gigás, de alig van rajta valami, zenét is netről hallgatok már, Pandora ftw), és ugye az nálunk nem 4G sajna (pedig már gondolkoztam h a T-nél meglesem a 4G-s csomagokat). Sebességet néztél már vele, hogy kb. mennyit hoz mobilnetről?
-
nord_
veterán
Tehát most az hogy jó ágyból netezni az nem hat meg (arra ott a telefon)
Nehogy azt hidd... Egy 10"-os kijelző mellett esténkét a telefont csak azért tartod majd magad mellett, hátha jön egy fontos hívás... saját tapasztalat.---
Cimborám pénteken megvette az új iPadet, le is ültünk vagy másfél órára beszélgetni, összevetni az én első generációs darabommal. A kijelzője valami eszméletlen szép, az eddig nagyra tartott kijelzőm most már egyértelműen második vonalbéli lett; pedig kalibrált IPS monitor mellett még az enyim is bőven megállja a helyét!
Melegedés: megvan. Az viszont egyértelmű, hogy közel se igaz, hogy forró lenne, bőven a normális használhatóságon belül marad. -
gaborbp
tag
egy igazán előremutató kijelzőt kapott, melynek felbontása 2048 x 1536 pixeles;
Igen ez nagyon jó lesz főleg hogy egy manapság népszerű weboldalt nem ismerek ami erre a felbontásra lenne optimalizálva
-
Gadgetfan_
senior tag
" De van egy dolog, amiben nem vagyok még biztos: Tényleg kell ez nekem?"
Ha ez a kérdés komolyan felmerül, akkor a válasz valószínűleg, hogy nem
Én négy napja nyüstölöm az új iPad-et és kezd múlni az újdonság varázsa, az a fajta szemellenzős, gyerekes lelkesedés, és most jön az, hogy a mindennapi használatba "beleszürkülve" mennyire fogom használni. Az biztos, hogy nálam a laptopot kiváltja, azóta haza sem hoztam az irodából, ahol a munkára használom, az iPad-en el tudok mindent intézni amit eddig laptopon csináltam itthon, egyszer sem éreztem hiányát a gépemnek. De már tegnap előfordult egyszer, hogy nem az iPad után nyúltam, hanem az iPhone-t vettem kézbe, hogy gyorsan megnézzem megjött-e a várt email...
-
macikos
addikt
Én is így voltam, mint te, furdalt a lelkiismeret, mert nem olcsó cucc. Viszont eszembe jutott, hogy én soha nem költök számítógép fejlesztésre, van egy 8 éves konfigom és kész. Más meg félévente cseréli a gépét, szóval: megérdemlek ennyit
Munkára nem hiszem. Azért word meg excel dokksikat ezen csinálni... nem erre való. Viszont olvasásra jobb, mint egy könyv vagy egy újság! Komolyan! Nekem ez az első iPad-em, de imádom (32GB 4G Black). A melegedésről annyit, hogy nem kell maximumra venni a fényerőt és akkor egyáltalán nem melegszik. A TV-t, monitort se maximum fényerőn használja az ember. Csak ugye úgy van mindenki, hogy de jó fényes, hadd világítson ha már megvettem... nem kell! 50% fényerő, automata fényerőszabályzással és tökéletesen használható marad. Nagyon jól olvasható.
+
Az alacsonyabb fényerőnek hála tovább bírja az akku. Nem akarok hazudni, még nem mértem meg, de szerintem 15 órát vagy inkább 18-at tudhat! Majdnem 2 óra használat alatt merült 8%-ot!
Net, szórakozás, videó, zene, Facebook, napiszar-ra bőven megfelel. Na meg sokszor van, hogy elfelejtek megnézni valamit, a gépet meg még készenlétből is lusta vagyok visszakapcsolni, mert lassú. Ez meg, mint a villám. Gyorsabban hoz be jó pár oldalt, mint az asztali gépem
Gépelni is jól lehet rajta, még teljes billentyűzettel is, nemhogy osztottal... úgy gépelek rajta, mint iPhoneon vagy még jobban
Androidra messze nincsenek olyan jó appok, mint erre!
-
autox3c
tag
Nekem tetszik a cucc és gondolkozom is a beszerzésén. De van egy dolog, amiben nem vagyok még biztos: Tényleg kell ez nekem? Ez csak egy nagyobb smartphone (telefonálás nélkül) vagy ennél jóval több? Tehát most az hogy jó ágyból netezni az nem hat meg
(arra ott a telefon vagy a tv-bár az nem túl smooth erre a célra
)
A szórakozáson kívül munkára is be tudnám fogni? (értem itt pl. doc/xls/ppt fájlok létrehozását)
Ez vagy az Asus Transformer Prime?(ott annyi előny van, hogy az árban a dokkoló is benne van ugyebár)
-
norbi94
csendes tag
Akkor azt javasoljátok, hogy mindenképp iPad ?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Black Dragon #23 üzenetére
Az iPad-hoz is lehet külső bill.es tokokat venni.
-
joey04
titán
Azért csak van valami igazi újdonság?
Retina, LTE, kamera.Ezek az újdonságok. Ebből engem mondjuk csak a kijelző mozgat meg.
De gondolom az erősebb vasat későbbi programok is kifogják tudni használni, nem?
Biztos lesz ilyen is, bár pl ipad1 és ipad2 váltáskor az Infinity Blade-en nézték a különbséget. Futott mindkét vason, de a kettesen jóval szebb grafikával. Ez várható itt is, már van külön lap iTunes-ban az új retinás programoknak, de azok azért futnak pl egy 3GS-en is, 4.1-es rendszeren akár. Ezt a példát most pl. az ingyenes DragonVale játék adatlapján találtam iTunes-ban. -
norbi94
csendes tag
Biztosan nagyon jó az új iPad. Nekem csak ez az 1 kérdésem lenne: új iPad vagy Transformer Prime ???..
Mindenképp akarok veni ilyen kütyüt, csak a kérdés számomra az, hogy melyiket -
Skynet258
veterán
Rádobhatnátok valami SD anyagot, hogy hogy mutat, mert arra is sok a panasz, hogy nagyon tré. Mondjuk ez nem csoda, a FullHD tévén is szarul mutat egy divx, de érdekelne, hogy itt mennyire jön ki a dolog, ha már ennyire fel vannak háborodva ez embörök.
-
Apika
addikt
Kíváncsi leszek mennyire sikerül majd "megizzasztani"...
-
Saturnban láttam élőben egymás mellett második és harmadik generációs iPadet.
orvosilag igazoltan sasszemem van, de ez a Retina Display egyszerűen odabasz -
kezdő
senior tag
Megjelenés napján meglestem egy ipad2 társaságában.
Számomra semmivel se volt jobban álleejtős mint a 2-es.
Tisztességes iparos munka, hozta a kötelező fejlesztést (kamera, GPU) és mivel az ára is azonos az előddel (itthon se vészes a +5e felár) ezért ugyanúgy megéri mint az elődje.A felbontás nagysága persze kijött a próba netezéskor, de az iPad2 esetén is jó volt a netezési élmény.
-
Black Dragon
addikt
Na ez aztán város!
-
Youri
veterán
Gondolom az Ipad iPad akar lenni
-
Dany007
veterán
Ott a cikkben:
"A gigantikus felbontású kijelző mellett a sajtó a géppel kapcsolatos túlmelegedési problémákkal van tele, a műsorban erre is fény derül majd."Szerintem nem lövik le előre a poént. Majd megtudjuk az adásból.
@Remusz911:
Áh thx! Azért csak van valami igazi újdonság? Mert ahogy olvasom az LTE részt USA-n, Kanadán kívül nem lehet használni. Ergo a világ nagyobbik része számára hasztalan (még).
A felbontás biztos jó olvasni.
De gondolom az erősebb vasat későbbi programok is kifogják tudni használni, nem? És akkor gondolom azok már nem lesznek kompatibilisek az iPad 1-2-vel? -
Remus389
veterán
a westendben egymás mellett van a kettes és új ipad
semmi extra, tényleg kevésbé pixeles, közelebbről jobban néz ki, de ennyi
ugyanúgy néz ki teljesen, ugyanolyan gyors, csak annyi hogy közelebbről bamulhatod
szerintem nem szinesebb a képe vagy ilyesmi, messzebbrol még a tervezojuk se ismerné fel melyik melyik
-
Dreamie
őstag
Felvételről tuti meglesem, nagyon kíváncsi vagyok!
Egy kérdés: melegedés tényleg van és mennyire? Ha előjönne szóljatok.
Köszi!
-
GALARDO
addikt
Na végre!
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #6 üzenetére
Előreláthatólag szerdán.
-
GeneraL_XTX
veterán
Írásos teszt mikor lesz?
-
Dany007
veterán
Ejha! Ez gyors volt!
Ha más nem felvételről biztos megnézem!Esetleg egy rögtönzött iPad 2-3 összehasonlítás? Csak kíváncsi lennék, hogy így kamerán keresztül mennyi különbség látszik.
-
Gameghost
csendes tag
várós
-
Qukac
tag
Akkor gondolom most adás közben a fórum az apple fanboyok vs android fanboyok hadszíntere lesz egy-egy rossz vagy kiemelkedően jó tulajdonság megemlítése közben
-
mathaus=)
senior tag
Ez gyorsvolt
-
Cyberpunk
félisten
Na ezt megnézzük, főleg hogy tervbe van 1 beszerzése.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai műsorban a harmadik generációs iPad táblagépet mutatjuk be.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest