- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisml
tag
Az akksija, hogy bírja?
-
98bja
senior tag
egy komolyabb játékot meg tudnátok mutatni hogy hogy megy rajta?
-
G-Vas
csendes tag
Pl. Ott az Xperia Arc S. (gsmline.hu-n 89830Ft.)
-
-Ptr-
csendes tag
Szolgáltatókhoz be fog kerülni?
-
98bja
senior tag
egy komolyabb játékot meg tudnátok mutatni hogy hogy megy rajta?
-
98bja
senior tag
SAjnos drága...
-
kisml
tag
az akksija, hogy bírja?
-
98bja
senior tag
van benne flash?
-
98bja
senior tag
Jól néz ki
-
kisml
tag
és ezen akadásmentesen fut a Sense?
-
btudos
nagyúr
Durván szép ez a kis apróság (manapság a tepsik között...)
-
Bambalazs
senior tag
Nálam valamiért nem tölti be a stream lejátszót. Se Chrome, se Safari, se Firefox alatt... Kösz Silverlight! Kösz Microsoft!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
A dr. Úr Prof. Kinddá fejlődött??
-
JohnnyHero
csendes tag
kép-hang oké várjuk a továbbiakat
-
a veletechről lesz különkiadás?
-
Bambalazs
senior tag
No igen, csak hát nincs nagy választék. Samsung tucat+1 telefonokat készít, elvből nem veszek Samsungot, Motorola sajnos még semmit se lépett, Sony új telefonjai és azok launchere nem szimpatikus, így maradt az HTC a rá jellemző rendszeres frissítési gyakoriságával, ami kiemelkedő.
One S nem bővíthető és az a szabadon felhasználható 9,8 GB elég kevés. Egy telefon maradt ami hellyel-közzel minden igényt kielégít: a One V.
iPhone-t ne is hozzuk szóba, mert ahhoz hogy használható legyen jailbreakelni kell. iOS 1.1.4 óta benne vagyok a témában és így az iOS 5-nél tartva belefáradtam. Ahhoz hogy frissíteni lehessen újra kell telepíteni az egészet, újra feltörni, stb, nem embernek való. -
FET-MEN
veterán
ennyit elkérni ezért a hardverért..
pl xperia neo-ba ugyan ez van csak 65-70K. megértem hogy nagyon jó a HTC meg a sense stb de túl vannak mostmár árazva
attól függetlenül nagyon jó készülékei vannak
-
Brutális eb
addikt
Szeretem a htc cuccait pár évvel ezelőtt én bármit megvettem volna tőlük bármennyiért de mára már lehigadtam és reálisan szemlálve a dolgoka ez a cucc nem ér 60 ezredesnél többet.
-
Bambalazs
senior tag
Első One V hírnél megbeszéltük, 365MB szabad memória a maximum amit ki lehet sajtolni belőle. Ami valljuk be elég baráti. Jó ötlet volt kivenni azt a sok felesleges animációt.
-
Vikt0r
aktív tag
Veletech összefoglaló várható valamikor?
-
Bambalazs
senior tag
Izgatottan várjuk!
Lehet mondani, hogy a hasonló Samsung telefon olcsóbb ugyanazzal a hardverrel, de ennek legalább magával ragadó kinézete van, nem mellesleg alu unibody borítással, ellenben egy műanyag Samu sablon telefonnal. A kis kijelző (SLCD2!) nem szívja le annyira az akksit fél nap használat után, microSD-vel bővíthető, Sense 4.0. Július elején 80k körül fog mozogni az ára, 32GB kártyával pont ideális telefon. Instant get!
-
Sundesz
addikt
Lehet tudni, hogy ebben pontosan milyen CPU, illetve GPU van? Mennyi az appokra szabadon felhasználható belső memóriája?
Egyelőre egy modern formába bújtatott Desire-re hajaz a készülék: 512 MB RAM, 3,7" kijelző, nincs előlapi kamera, egymagos 1 GHz-es CPU. -
V.T.CS.
senior tag
mekkora aksi van benne?
-
hunter84
aktív tag
Kind! A tesztben kérlek nézzétek meg, hogy muzsikál az 512 MB RAM, mert a 768 MB-al rendelkező modelleknél (pl. Desire S) is sok a panasz arra, hogy a Sense sok memóriát eszik, ebben pedig ugye még kevesebb van.
Bár lehet, hogy a butított Sense 4 segít ebben.
-
feliks
senior tag
90k kedvező ár?
Voltam kint Veletech-en, megtapogattam élőben, szépen optimalizálták, de HW-ben kb egy szint, vagy még le is veri a Nexus S-em(amire ugyanúgy van ICS), és 65 újonnan..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai adásban a HTC One paletta legkisebb tagját, a One V-t mutatjuk be.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest