Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz
AeSDé Team #16 üzenetére
Befizetted a havidíjat?
-
válasz
AeSDé Team #16 üzenetére
Statikus reklámmal nincs bajom, de amikor elindul egy reklámvideó automatán, az annyira nem tetszik.
-
Raysen623
addikt
Zsíííírrrr
-
atike
nagyúr
Sajnos szerintem még mindig elég vacak mobilon az irányítás...
Nem hinném, hogy ennél is máshogy lesz majd. Még tableten csak-csak... De az érintőképernyő nem épp ilyen játékok irányítására való... De ne legyen igazam...
-
ayo
veterán
3DS-en szoktam MK2-t emulálni. Az még bőven megfelelő a rajta lévő fizikai gombokkal, de egy MK9-et nekem Vitán se volt kellemes játszani. SF4-et meg minden eszközön próbáltam, de hát pont arra volt jó, hogy rájöjjek, hogy egyik mobilportos verzió se jó (3DS is beleértve) hiába az egyszerűsített játékmenet.Tudom sokaknak FPS meg nem tudom még mik tökéletesek mobil eszközön, de én inkább hazamegyek és fullosan, IAP mentesen játszom ha lehet.
Remélem azért majd sok pénzt lehúznak a mobilosokról és még több pénzt tudnak azt ezt követő részekbe fektetni
(#10) Bozek: útközben azért az se a legkellemesebb, de egy fokkal jobb lehet
-
saelin
veterán
-
ayo
veterán
zavart érzek az erőben...
-
Swipe up, up, down, left, up, left, down for Fatality.
Amúgy meg wtf, hogy a Gamepod mobil oldalán autómatán eliduló videós reklám van?!
-
boost
addikt
Hátha tényleg jó lesz.
-
LeventeV
senior tag
Ez nem a konzolos verziók átirata lesz, hanem egy verekedős/kártyajáték hibridje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A készítők bejelentették, hogy tabletekre és mobiltelefonokra is megjelenik a sokak által várt verekedős játék.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest