Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz AeSDé Team #16 üzenetére
Befizetted a havidíjat?
-
ldave
félisten
válasz AeSDé Team #16 üzenetére
Statikus reklámmal nincs bajom, de amikor elindul egy reklámvideó automatán, az annyira nem tetszik.
A Slime draws near! Command?
-
Raysen623
addikt
Zsíííírrrr
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
atike
nagyúr
Sajnos szerintem még mindig elég vacak mobilon az irányítás... Nem hinném, hogy ennél is máshogy lesz majd. Még tableten csak-csak... De az érintőképernyő nem épp ilyen játékok irányítására való... De ne legyen igazam...
-
ayo
veterán
3DS-en szoktam MK2-t emulálni. Az még bőven megfelelő a rajta lévő fizikai gombokkal, de egy MK9-et nekem Vitán se volt kellemes játszani. SF4-et meg minden eszközön próbáltam, de hát pont arra volt jó, hogy rájöjjek, hogy egyik mobilportos verzió se jó (3DS is beleértve) hiába az egyszerűsített játékmenet.Tudom sokaknak FPS meg nem tudom még mik tökéletesek mobil eszközön, de én inkább hazamegyek és fullosan, IAP mentesen játszom ha lehet.
Remélem azért majd sok pénzt lehúznak a mobilosokról és még több pénzt tudnak azt ezt követő részekbe fektetni
(#10) Bozek: útközben azért az se a legkellemesebb, de egy fokkal jobb lehet
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
saelin
veterán
A harcrendszertől nem várok sokat. Valami ilyesmire - youtube - számítok tőlük, vagy valami pörgősebb megoldásra. Ha másra nem is, de arra jó lesz, hogy buszon/wc-n ontsuk a vért.
A megvalósításra azért kíváncsi vagyok, hátha hoznak valami új irányt a mobilokra..."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ayo
veterán
zavart érzek az erőben...
http://jateknaplo.blog.hu
-
ldave
félisten
Swipe up, up, down, left, up, left, down for Fatality.
Amúgy meg wtf, hogy a Gamepod mobil oldalán autómatán eliduló videós reklám van?!
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
boost
addikt
Hátha tényleg jó lesz.
-
LeventeV
senior tag
Ez nem a konzolos verziók átirata lesz, hanem egy verekedős/kártyajáték hibridje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest