- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
bolondember #32 üzenetére
kollégáim Los Angelesben voltak üzleti úton 3 hétig, mindegyikük hozott magával iPhone-t és már el is adták. Átszámítva 75k-ért vették, 120-ért adják el. Decemberben jön még haza egy srác, ő hozza a következő csomagot... Érdekes vagy nem érdekes, mindegyiket lehet itt is használni.
-
ZoZa™
senior tag
válasz
bolondember #34 üzenetére
Úgy van ahogy mondod. Én az alapján próbálom behatárolni, hogy a hirdetésekből mennyi a magánhirdetés és mennyi az olyan amiről messzíről vírit, hogy továbbértékesítés miatt van meghirdetve.
Szerintem nem sok magán jellegü hirdetés van fenn. -
ZoZa™
senior tag
válasz
bolondember #32 üzenetére
Biztosan nincsen benne pénz, ha mobil kereskedők is behozzák, illegálisan, garancia nélkül.
De már egy hónapja is úgy éreztem, itthon (hadd ne soroljam mi minden okból) de hamar lecsedesebett az iPhone láz. Aki akarta, megvette az első hónapban, aki tudott szerezni az USA-ból hozott, hátha itthon jó drágán el tudja adni. Én úgy érzem a kereslet kissebb mint a kínált mennyiség, és sokaknak ott marad a nyakán a telefon. Mert túl "mohók" voltak. Vatera alapján így gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Okos Otthon / Smart Home
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Sorozatok
- Revolut
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest