- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem a kínai vackokra gondoltam Sennheiser CX300 White
-
atesss
addikt
Na az elég gáz
De ez más telóval is így megy, vagy csak a W950-ben rontottak el valamit? Mert én eddig ilyen problémáról nem hallottam (mármint az 5mp akadásról, a hangerő meg lehet mást pont nem zavart valamiért, bár az is furcsa)
De az iPhone akkor csak mono-t tud?
Mert akkor azt nemtom hogy gondolta az Apple...
Mondjuk gondolom úgy, hogy akkor megveszed az ő gyári fülesüket 2* annyiért(vagy 3* ?) -
sztyui2
őstag
Eddig ettől tartottam, az akksi sz@rozása miatt(évente kell cserélni) és a miatt aggódok, hogy ahhoz képest, hogy a "Best iPod", nem lehet beledugni egy fülhallgatót, márpedig ez nekem nagyon fontos, mert Sennheiser CX300 után már nem tudok hallgatni normál kialakítású fülest és nem is vagyok hajlandó ekkora kompromisszumot kötni, csak azért, hogy iPhone-om legyen. Ha a fülhallgató csatlakozó jó lenne, akkor bizony erősen elgoondolkodnék rajta, bár így is még marad az akksi probléma
Ja, és hogy működik ez? Csak úgy lehet szerezni amcsiból iPhone-t, (mer ugye így azér jobban megéri 70-ér, mint hogy máshonnan 200-ér), hogy kimész érte? Tehát megrendelni nem lehet. Nem hinném, hogy ha Amcsiból megrendelem, akkor az megérkezne
És amcsiba most per pillanat nem készülődök
-
bolondember
MODERÁTOR
Franicaország népessége: 63 587 700 Fő
tehát naponta kb minden 10600.-ik ember vesz egy iPhone-t... Hmm...
ÉN nem mondanám ÍGY kimondottan kelendőnek, de majd egy fél év múlva meglátjuk..
mondjuk NEM KICSIT fura, h egy itthon abszolúte nem forgalmazott készülékből 36 van hirdetésekben (aprónet, mittomén)... És, ugyebár, ha a Nagy Alma piacpolitikáját nézzük, akkor ezek mind lopottak, ugyebár
, de minimum illegálisak és garimentesek...
Most valaki vagy nagytételben hozza be, vagy sok ember szabadulna a cucctól - mindenki döntse el maga... -
Coyote2000
őstag
nem mind. mondjuk a franciák pont igen
Az iPhone-nak egy kultuszt akarnak teremteni. Nekem csak annyi a bajom, hogy az iPodnak sem csináltak ekkora felhajtást, pedig az megérdemelte volna, még ma is követendő példa a multimédiás lejátszók körében... Viszont az iPhone az közel nem olyan mérföldkő a mobilok körében... Főleg ilyen genyó politikával amit az Apple folytat - pedig azt hittem hogy ők a jó oldal, a Microsoft meg a rossz
Így jár ha valaki sokat foglalkozik infotech-kel, a tömeg befolyásolja a véleményét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Socket AM4
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest