Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
kollégáim Los Angelesben voltak üzleti úton 3 hétig, mindegyikük hozott magával iPhone-t és már el is adták. Átszámítva 75k-ért vették, 120-ért adják el. Decemberben jön még haza egy srác, ő hozza a következő csomagot... Érdekes vagy nem érdekes, mindegyiket lehet itt is használni.
-
Coyote2000
őstag
nem mind. mondjuk a franciák pont igen

Az iPhone-nak egy kultuszt akarnak teremteni. Nekem csak annyi a bajom, hogy az iPodnak sem csináltak ekkora felhajtást, pedig az megérdemelte volna, még ma is követendő példa a multimédiás lejátszók körében... Viszont az iPhone az közel nem olyan mérföldkő a mobilok körében... Főleg ilyen genyó politikával amit az Apple folytat - pedig azt hittem hogy ők a jó oldal, a Microsoft meg a rossz
Így jár ha valaki sokat foglalkozik infotech-kel, a tömeg befolyásolja a véleményét
-
Coyote2000
őstag
Mekkora lehúzás ez az iPhone... Van egy pár hibája, ilyen apróságok hiányoznak belőle mint MMS és SMS kézbesítési jelentés (csak mert USAban nem használják az SMSt). De a sok láma mind beleugrik, és nagy pénzekért megveszi, mert mekkora menő már hogy ájfónos...
Bocs ha kicsit flameltem, de nekem is megtetszett, aztán amikor részleteiben megismertem, megláttam hogy mekkora átverés. Ha a mobilokkal foglalkozó magazinok nem tartanák életben, akkor nem lenne sehol sem... Minden hétre jut egy iPhone-os hír

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest