Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
válasz
Dexar007 #101 üzenetére
Én ezt írtam nekik erre a mail címre:
ugyfelszolgalat@t-mobile.hu
Ide nyugodtan reklamálhattok!
Én ezt kinyomtattam, aláírtam kézzel, beszkenneltem, és mellékletben elküldtem nekik.
Az emailba annyit írtam még, hogy 24 órát kapnak a visszakapcsolásra, utána megindítom a peres eljárást.Illetve itt vannak a tényleges email címeik:
Tisztelt T-Mobile!
Egy hónappal ezelőtt egyeztettem az adataimat a XXX T-Mobile üzletükben (T-Mobile üzlet - XXX utca Y szám ),
a következő telefonszámra:
06-30-xxx-xxxx
Ezeket az adatokkat rögzítette a hölgy az üzletükben:
Név: Nevem
Születési hely: XXX
Születési idő: XXXX.XX.XX.
Anyja neve: XXXXXXXXXX XXXXXX
Személyi igazolvány szám: XXXXXXX
Lakóhely: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Azt mondta a hölgy, hogy nem kell aggódnom, ezek után nem fogják kikapcsolni a telefonomat.Az adategyeztetésről kaptam az üzletben egy visszaigazoló papírt!
A SIM kártya a XXXX épülő családi házunkban van egy GSM riasztóban.
Egy hónappal ezelőtt külön azért utaztam haza, hogy személyesen egyeztessem az adataimat a XXX-i üzletükben, ami „sikeresen“ megtörtént.
Ehhez szakembert kellett hívni, aki kiszerelte a SIM kártyát azért, hogy az üzletükbe bevihessem az adategyeztetésre,- természetesen a SIM kártya ki-be szerelésének költségét kifizettem a szakembernek.
Nyolc éve Németországban, XXXX városban élek a családommal
Címem:
Deutschland, XXXXXX, YYYYYY Str. ZZ.
A német címem - magyar címem - német címem út költsége személygépkocsival:
45 000 Ft, amiben benne van a tankolás, és az osztrák és magyar autópálya matrica.
Egy ilyen út oda-vissza két nap, és 1120 km.A fenti telefonszámot Önök ennek ellenére kikapcsolták!
Ha felhívom a riasztóban lévő SIM kártyámat, akkor ezt hallom a telefonban:
"A hívott fél jelenleg nem fogad hívásokat, kérjük ismételje meg hívását később"Kérdésem a következő:
1. Mivel nem akarok külön ezért még egyszer hazautazni,
visszakapcsolják a telefonszámomat anélkül, hogy nekem bármit is tennem kéne?
2. Ha az 1 kérdésre NEM a válaszuk,- akkor,- az Önök hibája miatti telefonszám kikapcsolás miatt – ha hazautazom a másodszori adategyeztetésre, megtérítik az utazás költségét: 45 000 Ft-ot, amiről természetesen megküldöm Önöknek a számlákat (tankolás, autópálya matricák )?Nincs lehetőségem arra, hogy a szakember nélkülem kivegye a SIM kártyát és bevigye Önökhöz, mivel a kulcsok nálam vannak itt XXXX-ben!
Felhívom figyelmüket arra, hogy amennyiben mindkét kérdésemre NEMLEGES a válaszuk, akkor jogi útra terelem az ügyet amellett, hogy panaszt teszek a fogyasztóvédelemnél is.
Ezenkívül egy esetleges betörésből eredő kárért – mivel a riasztó berendezés az Önök hibája miatt nem üzemel - szintén Önökre hárítom a bekövetkező kárt jogi úton.Üdvözlettel:
Veriakilis
Szerintem ezt megérdemlik.
És egy hónapon belül reagálniuk kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest