- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
válasz
Dexar007 #101 üzenetére
Én ezt írtam nekik erre a mail címre:
ugyfelszolgalat@t-mobile.hu
Ide nyugodtan reklamálhattok!
Én ezt kinyomtattam, aláírtam kézzel, beszkenneltem, és mellékletben elküldtem nekik.
Az emailba annyit írtam még, hogy 24 órát kapnak a visszakapcsolásra, utána megindítom a peres eljárást.Illetve itt vannak a tényleges email címeik:
Tisztelt T-Mobile!
Egy hónappal ezelőtt egyeztettem az adataimat a XXX T-Mobile üzletükben (T-Mobile üzlet - XXX utca Y szám ),
a következő telefonszámra:
06-30-xxx-xxxx
Ezeket az adatokkat rögzítette a hölgy az üzletükben:
Név: Nevem
Születési hely: XXX
Születési idő: XXXX.XX.XX.
Anyja neve: XXXXXXXXXX XXXXXX
Személyi igazolvány szám: XXXXXXX
Lakóhely: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Azt mondta a hölgy, hogy nem kell aggódnom, ezek után nem fogják kikapcsolni a telefonomat.Az adategyeztetésről kaptam az üzletben egy visszaigazoló papírt!
A SIM kártya a XXXX épülő családi házunkban van egy GSM riasztóban.
Egy hónappal ezelőtt külön azért utaztam haza, hogy személyesen egyeztessem az adataimat a XXX-i üzletükben, ami „sikeresen“ megtörtént.
Ehhez szakembert kellett hívni, aki kiszerelte a SIM kártyát azért, hogy az üzletükbe bevihessem az adategyeztetésre,- természetesen a SIM kártya ki-be szerelésének költségét kifizettem a szakembernek.
Nyolc éve Németországban, XXXX városban élek a családommal
Címem:
Deutschland, XXXXXX, YYYYYY Str. ZZ.
A német címem - magyar címem - német címem út költsége személygépkocsival:
45 000 Ft, amiben benne van a tankolás, és az osztrák és magyar autópálya matrica.
Egy ilyen út oda-vissza két nap, és 1120 km.A fenti telefonszámot Önök ennek ellenére kikapcsolták!
Ha felhívom a riasztóban lévő SIM kártyámat, akkor ezt hallom a telefonban:
"A hívott fél jelenleg nem fogad hívásokat, kérjük ismételje meg hívását később"Kérdésem a következő:
1. Mivel nem akarok külön ezért még egyszer hazautazni,
visszakapcsolják a telefonszámomat anélkül, hogy nekem bármit is tennem kéne?
2. Ha az 1 kérdésre NEM a válaszuk,- akkor,- az Önök hibája miatti telefonszám kikapcsolás miatt – ha hazautazom a másodszori adategyeztetésre, megtérítik az utazás költségét: 45 000 Ft-ot, amiről természetesen megküldöm Önöknek a számlákat (tankolás, autópálya matricák )?Nincs lehetőségem arra, hogy a szakember nélkülem kivegye a SIM kártyát és bevigye Önökhöz, mivel a kulcsok nálam vannak itt XXXX-ben!
Felhívom figyelmüket arra, hogy amennyiben mindkét kérdésemre NEMLEGES a válaszuk, akkor jogi útra terelem az ügyet amellett, hogy panaszt teszek a fogyasztóvédelemnél is.
Ezenkívül egy esetleges betörésből eredő kárért – mivel a riasztó berendezés az Önök hibája miatt nem üzemel - szintén Önökre hárítom a bekövetkező kárt jogi úton.Üdvözlettel:
Veriakilis
Szerintem ezt megérdemlik.
És egy hónapon belül reagálniuk kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Eladó Számítógép , PC (I3, 4GB RAM, SSD) Windows 10-el! Posta ok!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest