Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Csúcskategóriás fotósként azonosítja magát a Xiaomi 13T
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Breaking News: tropára ment a hatszázezres iPhone 15 Pro Max
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Nem értem miért nem a 4100-at tették bele, mint a TicWatch az utolsó három órájába. Azzal simán meglenne a két napos üzemidő és a sebességével sem lenne gond.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S23 Ultra
-
Ricardo
félisten
Meglehet talán az egy nap is?
Ez így egy vicc. Ráadásul a rosszabb fajtából.
-
antim
tag
Na ebből jó esetben a 3-as generáció lesz az első használható termék.
-
DrDoktor
tag
Ezen nevetni nem tudok ez siralmas...
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
szabi__memo
nagyúr
Igazából még az sem teljesen világos a termékoldal és leírás alapján, hogy az eszköz hajlandó-e folyamatosan figyelni bizonyos élettani adatokat,
Így piacra dobni... De azért vegyük meg..
Tényleg szánalmas, főleg egy Googletől -
noisia
aktív tag
Ezt most így nem tudom hová tenni.
Most akkor az van, hogy próbálnak mindent is beleszuszakolni egy fizikailag maximalizált paraméterekkel rendelkező kütyübe, viszont az már senkit nem érdekel, hogy 5 perc alatt (kis túlzással) lemerül, ha mindent ki akarsz használni, mert nem fér már bele a nagyobb akksi ?!Akaratlanul is az elektromos autók analógiája jut erről eszembe.
Nyomatva van, hogy vegyed - jó lesz neked - jó drága, de nem baj - környezettudatos leszel tőle - 400km a hatótáv.
Viszont ha megy a klíma/télen az ülésfűtés, neadj' zenét hallgatsz, esetleg szeretnél 130-al menni az autópályán, mint minden normális autó, nem vánszorogni 90-el szélárnyékban a török kamion mögött, mint egy szerencsétlen p*cs a 19 milliós teslával, na akkor már csak 220 km-t megy el egy töltéssel...[ Szerkesztve ]
"A tanult ostoba nagyobb ostoba, mint a tudatlan ostoba." \n "Eddigi életed utolsó napja megegyezik hátralévő életed első napjával.."
-
xhege
addikt
Okosóra számomra akkor értelmezhető, ha normál használat mellett minimum 5 napot elketyeg.
-
nkmedve
őstag
Szerintem egy Exynos W920 lett volna a logikus döntés, úgy a 9110, mint az SD4100 vicc kategória manapság, elavult magokkal és gyártástechnológiával. Értem, hogy olyan rég kezdték a fejlesztést, hogy W920 még nem létezett, de akkor inkább csúsztassanak még rajta, tervezzék újra amit kell, és csinálják meg rendesen. Így ebben a formában a Pixel Watch inkább csak egy "adjunk ki valamit, mert ez az időhúzás már nagyon ciki" termék.
#8 xhege Nálam a Galaxy Watch 4 átlag 3 napot megy (folyamatosan rajtam van, alvásfigyeléssel, heti 3 edzéssel, telefonos értesítésekkel). Persze jobban örülnék 5+ napnak, de messze nem olyan tragikus mint amire vásárlás előtt számítottam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 294 milliamperórás telep nem ígér sokat, de egy teljes napot (24 órát) azért kihúzhat a Google okosórája.
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Asustor NAS
- Kormányos topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mazda topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest