Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Szerintem egy Exynos W920 lett volna a logikus döntés, úgy a 9110, mint az SD4100 vicc kategória manapság, elavult magokkal és gyártástechnológiával. Értem, hogy olyan rég kezdték a fejlesztést, hogy W920 még nem létezett, de akkor inkább csúsztassanak még rajta, tervezzék újra amit kell, és csinálják meg rendesen. Így ebben a formában a Pixel Watch inkább csak egy "adjunk ki valamit, mert ez az időhúzás már nagyon ciki" termék.
#8 xhege Nálam a Galaxy Watch 4 átlag 3 napot megy (folyamatosan rajtam van, alvásfigyeléssel, heti 3 edzéssel, telefonos értesítésekkel). Persze jobban örülnék 5+ napnak, de messze nem olyan tragikus mint amire vásárlás előtt számítottam. -
xhege
veterán
Okosóra számomra akkor értelmezhető, ha normál használat mellett minimum 5 napot elketyeg.
-
noisia
aktív tag
Ezt most így nem tudom hová tenni.
Most akkor az van, hogy próbálnak mindent is beleszuszakolni egy fizikailag maximalizált paraméterekkel rendelkező kütyübe, viszont az már senkit nem érdekel, hogy 5 perc alatt (kis túlzással) lemerül, ha mindent ki akarsz használni, mert nem fér már bele a nagyobb akksi ?!Akaratlanul is az elektromos autók analógiája jut erről eszembe.
Nyomatva van, hogy vegyed - jó lesz neked - jó drága, de nem baj - környezettudatos leszel tőle - 400km a hatótáv.
Viszont ha megy a klíma/télen az ülésfűtés, neadj' zenét hallgatsz, esetleg szeretnél 130-al menni az autópályán, mint minden normális autó, nem vánszorogni 90-el szélárnyékban a török kamion mögött, mint egy szerencsétlen p*cs a 19 milliós teslával, na akkor már csak 220 km-t megy el egy töltéssel... -
szabi__memo
nagyúr
Igazából még az sem teljesen világos a termékoldal és leírás alapján, hogy az eszköz hajlandó-e folyamatosan figyelni bizonyos élettani adatokat,
Így piacra dobni... De azért vegyük meg..
Tényleg szánalmas, főleg egy Googletől -
DrDoktor
senior tag
Ezen nevetni nem tudok ez siralmas...
-
antim
tag
Na ebből jó esetben a 3-as generáció lesz az első használható termék.
-
Ricardo
titán
Meglehet talán az egy nap is?
Ez így egy vicc. Ráadásul a rosszabb fajtából.
-
rjg
őstag
Nem értem miért nem a 4100-at tették bele, mint a TicWatch az utolsó három órájába. Azzal simán meglenne a két napos üzemidő és a sebességével sem lenne gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 294 milliamperórás telep nem ígér sokat, de egy teljes napot (24 órát) azért kihúzhat a Google okosórája.
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- Formula-1
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest