- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Szerintem egy Exynos W920 lett volna a logikus döntés, úgy a 9110, mint az SD4100 vicc kategória manapság, elavult magokkal és gyártástechnológiával. Értem, hogy olyan rég kezdték a fejlesztést, hogy W920 még nem létezett, de akkor inkább csúsztassanak még rajta, tervezzék újra amit kell, és csinálják meg rendesen. Így ebben a formában a Pixel Watch inkább csak egy "adjunk ki valamit, mert ez az időhúzás már nagyon ciki" termék.
#8 xhege Nálam a Galaxy Watch 4 átlag 3 napot megy (folyamatosan rajtam van, alvásfigyeléssel, heti 3 edzéssel, telefonos értesítésekkel). Persze jobban örülnék 5+ napnak, de messze nem olyan tragikus mint amire vásárlás előtt számítottam. -
xhege
veterán
Okosóra számomra akkor értelmezhető, ha normál használat mellett minimum 5 napot elketyeg.
-
noisia
aktív tag
Ezt most így nem tudom hová tenni.
Most akkor az van, hogy próbálnak mindent is beleszuszakolni egy fizikailag maximalizált paraméterekkel rendelkező kütyübe, viszont az már senkit nem érdekel, hogy 5 perc alatt (kis túlzással) lemerül, ha mindent ki akarsz használni, mert nem fér már bele a nagyobb akksi ?!Akaratlanul is az elektromos autók analógiája jut erről eszembe.
Nyomatva van, hogy vegyed - jó lesz neked - jó drága, de nem baj - környezettudatos leszel tőle - 400km a hatótáv.
Viszont ha megy a klíma/télen az ülésfűtés, neadj' zenét hallgatsz, esetleg szeretnél 130-al menni az autópályán, mint minden normális autó, nem vánszorogni 90-el szélárnyékban a török kamion mögött, mint egy szerencsétlen p*cs a 19 milliós teslával, na akkor már csak 220 km-t megy el egy töltéssel... -
szabi__memo
nagyúr
Igazából még az sem teljesen világos a termékoldal és leírás alapján, hogy az eszköz hajlandó-e folyamatosan figyelni bizonyos élettani adatokat,
Így piacra dobni... De azért vegyük meg..
Tényleg szánalmas, főleg egy Googletől -
DrDoktor
senior tag
Ezen nevetni nem tudok ez siralmas...
-
antim
tag
Na ebből jó esetben a 3-as generáció lesz az első használható termék.
-
Ricardo
titán
Meglehet talán az egy nap is?
Ez így egy vicc. Ráadásul a rosszabb fajtából.
-
rjg
őstag
Nem értem miért nem a 4100-at tették bele, mint a TicWatch az utolsó három órájába. Azzal simán meglenne a két napos üzemidő és a sebességével sem lenne gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest