- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Abban igazad van, hogy sok ember nem arra használja ezt a gépet, amire a HP kitalálta. Éééés? Ezzel max akkor van gond, ha az a sok ember panaszkodik, hogy nem úgy megy az N36L/N40L ahogy azt elképzelte, nos ők tényleg nem értették meg, hogy mit vesznek. El is lehet őket küldeni...
Persze, nekem is elég le(hete)tt volna egy NAS. Sőt akár egy router is USB porttal.
Sőt, mindkét célt kiszolgálhatná a Popcorn.
Csak sajnos egyiktől sem kaptam meg a (nekem megfelelő) sebességet és sokoldalúságot.
100-120 Mbps adatfolyamhoz sajnos nem elég egy NAS, egy router USB porttal vagy egy Popcorn...
Ha több száz km-re vagy a géptől, akkor iLO sem egy utolsó dolog.Lehet ezt ragozni a végtelenségig, de a többség értelmes ember, el lehet/kell nekik mondani, hogy ez mit tud, mire találták ki, tessék megnézni az egyéb termékeket is a kitalált célra, aztán hagyni dönteni őket, nem pedig győzködni, hogy ezt vagy azt vegye, mert azzal sokkal boldogabb lesz.
-
jerry311
nagyúr
Engem csak az iLO fogott meg benne, mar regota szerettem volna valami keveset fogyaszto vasat ezzel a kepesseggel. Aztan meglattam 'akciosan' az N40L-t. Kicsit huztam a szamat, amikor a szerver csak 39k volt, az iLO kartya meg 28k HUF-ba fajt, de hat valamit valamiert...
Azota az iLO is bizonyitotta nem feleslegesen szereztem be, szoval boldogsag van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged