- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
Lehet már nem tévedsz erre
de azért leírom: a Windows CE is képes iGo8 terméket futtatni, hiába PNA, és nem WM van rajta. Nem tudom ugyan pontosan milyen különbségek vannak köztük (azon kívül, hogy a W CE PNA-ra, a WM pedig PDA-ra íródott). De mivel a Moov remek hardverrel rendelkezik, gond nélkül fut rajta nekem is egy iGo8 - és a híresztelésekkel ellentétben semmi komoly feltörés nem kell hozzá, valamint probléma nélkül visszaállítható csak MioMapra.
-
gyáliSanyi
őstag
-
czipaocsi
aktív tag
hmmm, akko álljon itt egy pozitív vélemény a Moov-ok mellett, nem friss reg-ről, ráadásul tapasztalatból beszélve. Bár ahogy észre lehetett venni, eddig is pozitív véleménnyel voltam a Moov-ról, nagyobb problémát nekem még nem okozott, mint bármelyik másik elődje vagy konkurenciája.
Olyan szubjektív dolgokról is esik itt szó, mint kezelhetőség, meg a hangnavigáció által használt kifejezések. Hát ennek semmi értelme, mármint erről vitatkozni. Persze az objektíven megítelhető hibák, mint a magyar térkép lefedettsége és egy-két apróság döntő lehet és szót is érdemel, de ez az "esztelen lehúzás" akkor sem vezet sehova...
a pozitívumokról meg sehol nem esik szó, pedig nagyon sok minden van benne, ami máshol nincs.
Nekem személy szerint könnyebben kezelhető, mint az iGo, bár tény, igényel némi hozzászokást, mert persze hozzá volt szokva az ember "ahhoz", de ez mindennel így van. Új autó, új lakás, új csaj....mindig megszokást igényel, de nem feltétlenül rosszabb, sőt!
Pl tervezésnél nem törli automatikusan a régi címet (iGo-val ellentétben), hanem azt is figyelembe veszi, ezért lehet az h Budáról Budára Pesten át vezet az út...
a fényképes navigációt most meg a Garmin kezdi el utánozni, nagy ötlet, én használtam már és ezt más gyártók is látják...
POI-król meg annyit, h annyi POI-t töltesz rá a netről, amennyit csak akarsz - elvileg.
A sebességkorlátok és hasonlók: én sosem támaszkodnék egy kütyüre ezeket illetően, hiszen ezek annyira változékonyak, h nincs az a szoftver ami tökéletesen le tudná azt követni.
Tény: ha várnak még pár hónapot és csiszolják a szoftvert, elkerülhettek volna sok problémát, de használható, praktikus, vannak benne jó ötletek, gyors, jól kezelhető, jól is néz ki (sokaknak szempont) és garanciális háttere is rendben van (sok mással ellentétben), szerviz segítőkész. Pont. Van akinek ez elég. Én közéjük tartozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest