Új hozzászólás Aktív témák
-
-
John Fowler
tag
Teljesen egyetértek azzal amit írtál.
Még egy apróság amit az Igo a kezdetek óta nem tud megoldani, de pl az ezeréves destinator is tudta: ha kanyarodik az út, felülnézetben nagyon lassan forgatja utána a térképet (és akkor is darabosan). Egyrészt igénytelenül néz ki így, mésrészt funkcionális szempontból sem jó, mert nagy ráközelítésnél nem látom rendesen az előttem lévő részt.
A destinator nem tudom hogy az autó mozgási irányából számolta ki olyan finoman a kanyarodást, vagy csak feltételezte hogy a tervezett úton megyek; de mindenesetre ez nagyon profin volt megoldva benne.
-
TheVeryGuest
senior tag
Ezek után kíváncsi vagyok, hogy mi nálad az etalon. Van olyan navi.sw., ami megüti?
Engem is szopatott már be az iGo, de szerintem nem lehet elvárás, hogy tökéletesen navigáljon bármilyen körülmények között. Különösen igaz ez a magyar közlekedésre, ahol olyan útvonalak meg kereszteződések vannak, amitől értelmes közlekedésmérnökök sikoltozva szaladnának ki a világból.
Sőt alapvetően abban hiszek, hogy az ember ne induljon el otthonról anélkül, hogy ne tudná az útvonalának lényegesebb pontjait fejből. -
simonzé
addikt
1. A problémáidat Andrea okozza. Soha ne bízz nőben, Moha bá nem hazudik.
(Remélem a nejem nem olvassa)
2. Nekem sosincs gondom a főutvonalakkal, mindig tudja merre menjek. A 2006+-ban az egyetlen problémám hogy ahol balra nem egy, hanem két utca nyílik (V alakban) akkor nemtom melyikre akar navigálni, mert mire az irányt jelző nyíl beáll a valós haladási irányba, akkorra elnéztem a sarkot. -
simonzé
addikt
Szerintem annyi lehet az ok, hogy a Mionak kellett egy szoftver, hogy ne házon kívülről kelljen venni. A nokia megvette az egyik jelöltet, az iGo meg nem eladó, így vettek egyet ami szembejött. Az már csak ezután derült ki, hogy a dobozban hulladék volt. körültekintő vásárlás lehetett.
-
John Fowler
tag
Az Igo bár messze nem tökéletes, de tényleg egy átgondolt, igényes program.
A legnagyobb baja egyébként hogy nagyon könnyen hozzá lehet szokni. Olyannyira, hogy a 2006+ után még a 2008 is gáz (legalábbis nekem).Gondolom a függőség oka nem véletlen. A 2006-ban valahogy minden pont ott van és úgy működik ahol és ahogy józan paraszti ésszel várható, mindenféle manualnézegetés vagy hasonló nélkül egyből megtalálni benne mindent. Egyedül a címmegadás kevésbé logikus, de meg lehet szokni.
Eddig akárhány alternatív szoftvert próbáltam (beleértve a 2008-at is) mindig volt valami olyan hülyeség ami nem tetszett, és nem bírtam úgy beállítani hogy nekem jó legyen -ezért előbb-utóbb mindig visszatért az Igo 2006+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged