- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovax12
tag
Igen visszakerült. Felajánlottam egy röhelyesen kis összeget a telóért és ha nem fogadja el, akkor rendőrt hívok. Így kb 6500 forintnak megfelelő román lejért visszavásároltam a saját telómat.
És ami még jobb, hogy a történtek után kezdtek "beérkezni" az eBayről rendelt cuccaim. Szóval a rendelési és a szállítási idő közt a Redmi 1S néhányszor gazdát cserélt, míg végül újra nálam landolt.
-
Kovax12
tag
Nekem is meglovasították az akkor még 1 hónapja vásárolt Xiaomi Redmi 1S-em, épp karácsony előtt egy héttel. Pedig már egy rakás kiegészítő és tartozék volt rendelve rá eBay-ről. Ezt követően bánatomban rendeltem egy Redmi Note 4G-t. Telt-múlt az idő, már-már meg is feledkeztem a Redmi 1S-ről, amikor is február 14-én megláttam egy roma nemzetiségű fiatalembert a Facebookon aki egy Redmi 1S-t próbál cserélni bármilyen más készülékre. Azonnal találkát beszéltem meg vele, vittem az én 1Sem dobozát is, IMEI szám azonosítás céljából. Mondanom sem kell, hogy az én telóm volt az.
-
Kovax12
tag
Én az akkumulátor kapacitását egy kicsit kevésnek találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest