- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Nekem a Blade S6 van.
Akku visz egy napot, asphalt 8 rendesen bemelegíti.
Tény hogy megkérik az árát. De nem kell mókolni, van OTA frissítés, ha valakinek nem tudna magyarul a régebbi ROM, és tudja a 800MHz-es LTE-t, ami nekem fontos volt. Ja, a kamerája is okés, csak kell rá a camera fv-5 progi.
Nekem a Xiaomi is bejönne, ha támogatná a 800MHz-et. Nekem ez fontos.Ez valszeg drágább lesz mint a műanyag hátlapos elődje az S6, de talán annak meg lenyomja az árát.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem rossz
-
dzsi23
addikt
Tudom, hogy nincs benne 4G, de nem hiszem, hogy az emberek nagy része kihasználja a 4G-t, sőt, valszeg többen vannak, akik nem is tudják, hogy mi az a 4G...
Nekem pl. van egy 200 megás csomagom, azt a 200 megát pár nap alatt el tudom használni, utána belassítják a netem, és onnantól kezdve már mindegy, hogy 3G vagy 4G. Böngészésre, facebookra és társaira elég a lassított sebesség is, youtube-ozni már nem, de amiatt nem is fogok nagyobb csomagra váltani, mert arra ott van a wifi. Akiknek fontos a 4G, azok nyilván nem vesznek 4C-t, de akiknek nem (és határozottan állítom, hogy ők vannak többségben), azoknak jó vétel a 4C, és nyugodtan hasonlíthatják hozzá a többi telefon árát.
-
Sebhelyes
senior tag
Csak a ZTE! Koplárovics Béla az isten!
-
-
dzsi23
addikt
Én is emlékszem, jó is volt az, és talán erre a D6-ra végre azt mondhatom, hogy méltó "utódja" lehet (a sok gagyi próbálkozás után).
(#20) oliwire:
Egy ilyen megjegyzés nélkül nem lehet teljes egyik topik sem!(#26) korion:
Persze, jó lenne 40-ért, meg 20-ért is, de 60-65-nél többet nem ér, amíg 54-ért ott van a Honor 4C; a fém ház miatt megérhet plusz 10 ezret. -
WOT-H-A-C
veterán
Végre valami normális a középkategóriában ami nem 5.5"-os. Ráadásul lehet olyanoknak is ajállani akik nem piszkálják a rendszert. Mivel EU piacra is szánják tuti a multilang és a gapps is.Akksiból valóban lehetett volna kicsit nagyobb, de szerintem ezzel a hw.-el sima 4-4,5 ora sot kihozható belőle. Jó lesz ez!
-
Matada2.3
veterán
A blade széria ezzel a HW-rel túlmutat az elődökön, nem rossz ez csak az a fránya aksi. Gondolom ebből se fogunk látni semmit Európában.
-
Beri78
őstag
Hasonlít erre is meg arra is, de manapság minden hasonlít mindenre.
A ZTE szépen, lassan lépked előre. Egyre szebb és jobb telefonokat csinál. Emlékszem még az első Blade-re.... -
janeszgol
félisten
Uriember vagy cimbora. Tobb kene beloled, akkor nem itt tartanank.
(Sajnos ez rolam nem mondhato el. Nem szarom a penz, kevesebb is van, mint sok cigonak. Az en teloimhoz senki nem nyulhat, nem hogy ellopni.)
-
Kovax12
tag
Igen visszakerült. Felajánlottam egy röhelyesen kis összeget a telóért és ha nem fogadja el, akkor rendőrt hívok. Így kb 6500 forintnak megfelelő román lejért visszavásároltam a saját telómat.
És ami még jobb, hogy a történtek után kezdtek "beérkezni" az eBayről rendelt cuccaim. Szóval a rendelési és a szállítási idő közt a Redmi 1S néhányszor gazdát cserélt, míg végül újra nálam landolt.
-
oliwire
őstag
Nekem ez nagyon hasonlít az iPhone 6-ra..
-
hemaka
nagyúr
Jól néz ki.
-
Paul119
addikt
Najó ez tény hogy egyre több olyan hír jelenik meg amiről már elsőre látni hogy akkora kamu mint a ház vagy a mostani a8 hír,mindenki tudta hogy kib...drága lesz...na ilyen dolgokat feleslegesnek tartok énis
de mikor mondjuk a n+1 telefon jelenik meg szinte szögre ugyan olyan specifikációval én is így csinálnám
-
-
Kovax12
tag
Nekem is meglovasították az akkor még 1 hónapja vásárolt Xiaomi Redmi 1S-em, épp karácsony előtt egy héttel. Pedig már egy rakás kiegészítő és tartozék volt rendelve rá eBay-ről. Ezt követően bánatomban rendeltem egy Redmi Note 4G-t. Telt-múlt az idő, már-már meg is feledkeztem a Redmi 1S-ről, amikor is február 14-én megláttam egy roma nemzetiségű fiatalembert a Facebookon aki egy Redmi 1S-t próbál cserélni bármilyen más készülékre. Azonnal találkát beszéltem meg vele, vittem az én 1Sem dobozát is, IMEI szám azonosítás céljából. Mondanom sem kell, hogy az én telóm volt az.
-
Dominó85
addikt
A legrosszabb az, hogy esik a színvonal igen durván. Olyan mintha minden egyes cikk egy sablonszöveg köré épülne és kész. Inkább késsen a cikk egy fél napot más oldalakhoz képest, DE:
- pontosabb fordítások (rengeteg a félrefordítás)
- tény, pletyka vagy "leaked" (nagyon nem mindegy)
- választékos szóhasználat és helyesírás (néha felteszem a kérdést vajon van-e itt lektorálás)Én sem vagyok tökéletes, a cikkjeimben biztosan van nyelvtani hiba is. Viszont én egy vagyok a sok felhasználó közül. Nem pedig egy szakportál cikkírója.
-
tothmaxy182
őstag
Nehogy véletlenül 5 col alá menjen bármelyik gyártó, mert akkor lehet, hogy vennem kéne egy telefont...
-
-
korion
senior tag
Ez olyan férfias,Te ezt nem érthetted!
(csak viccelek,bár durván odaszóltál)
Eddig a legjobb telefonom az HTC 610 volt ellopták kari elött 2 nappal,benne 16 gb memcard teli fontos adatokkal!(azóta 2-3 naponta mentek)
Szóval igaz játszani nem nagyon,de minden másra használtam és gyors volt és "mindenre elég"(fényképezőtől kezdve minden progi 1 másodperc alatt megnyílt!)kap egy 40 ezres árat vinné a prímet,főleg a 2gb rammal!(szerintem) a telefont így is úgy is felteszed éjszakára tölteni!(ha csak nem 5 ezres aksija van)
-
DooMbo
tag
válasz
balazsfanni #5 üzenetére
Sajnos a mai trend a lapos tepsi és ez nem kedvez az akku kapacitásnak... egyébként jó kis készülék.
-
Dominó85
addikt
"motorháztető alatt" - Szokjatok már le erről a kifejezésről! Annyira választékos a magyar nyelv és ti még erre sem vagytok képesek?
A készülék egész pofás, bár az Axon jobban tetszik kinézetre. A hardver rendben van.
-
-
balazsfanni
csendes tag
2200mah akksi?????
-
Ryser
csendes tag
nagyon tetszetős a cucc, egyedül talán az aksi a gyenge pont, no meg az árazásról még nem tudunk semmit
-
Kovax12
tag
Én az akkumulátor kapacitását egy kicsit kevésnek találom.
-
Nem rossz készülék.
Mondjuk kicsit fura,
- a hardver lehetett volna erősebb / persze ha az árazásán meglátszik semmi gond
- Nubia-s stílusjegyek, de sehol egy NubiaUI? - Stock droid?
- MiFavor oké, csak nem értem miért kell kétféle rendszert is tolniuk a ZTE-seknek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest