- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Most akkor Harmony OS-el jön, vagy zéró androiddal?
-
Aryon87
félisten
válasz Juhaszatti #1 üzenetére
Zéró Androidos Harmony OS-sel
Mindenesetre kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, bár nagy a kérdőjel, hogy egyáltalán lesz-e nemzetközi piacon s kerül-e hozzánk is.
Az ára az nem kérdés hogy fél milliót fogja nyalni.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bali
tag
" Az Ars Technica riportja ugyanakkor arra enged következtetni, hogy a fejlesztők rendelkezésére bocsátott Harmony OS valójában távolról sem olyan egyedi fejlesztés, hanem lényegében egy forkolt Android 10, amihez a Huawei kis túlzással annyit tett hozzá, hogy a szövegfájlokban az Android szót behelyettesítette a Harmony-vel."
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
Én igazából arra lennék kiváncsi hogy maga a gyártó meddig húzza még. Számomra ez úgy jön le hogy próbálnak kitartani de tudjuk hogy ez már nem fog sikerülni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Busterftw
nagyúr
Tehat egy Oneplus 7 Pro.
-
Aryon87
félisten
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
A remény hal meg utoljára.
Ha az LG-HTC-Sony trió kitart, Huaweinek is menni fog, az már más kérdés hogy milyen módon süllyednek.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
k-adi
nagyúr
tekintve hogy erős pénz támogatást kapnak, ezért hazai piacon még meglesznek
-
Hat ez az , náluk a teljes értékű Google “robotos” rendszer fut, csak ott a gyártókkal van a baj , hisz mindegyiknek meg volt az esélyük a naggyá válásra. LG 2 & Flex korszaka, HTC M7 & M8 , Sony Z3-4 stb
És most pont Huawei az egyedüli gyártó aki pont az ellenkezője mind ezeknek .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
janeszgol
félisten
Remélem minél tovább! Hogy Honorként vagy Huawei-ként, az mindegy.
-
Aryon87
félisten
válasz Luck Dragon #14 üzenetére
LG a G5-nél cseszte el a modularitással, a G6 meg a teljesítmény visszafokozással hogy kímélje az akksit, hála a Samu Note7 baromságának.
HTC az U12-vel rontotta el, meg amúgyis az árazásuk volt elszállva, pedig az U11 nagyon jó volt, imádtam.
Sony nem is tudom, nálam az SP-vel tették be az ajtót.
Ezek mind magukat gáncsolták el. Huawei-t meg tudjuk hogy külső behatás érte, ők a sikerükkel "rontották el". Xiaomira hasonló vár.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
A HUAWEI kinézte magának az elektromos autó szektort. Mondjuk abba is kell már az 5G meg Android auto.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
<Lacy85>
addikt
"Mennyire nehéz felfogni hogy az Android egy Open Source projekt és senkinek sem kell "ellopnia", mert bárki használhatja?"
Ezzel még nem is lenne gond. Csak ugye úgy nézett ki a dolog, hogy "Mi most csinálunk egy androidnál sokkal gyorsabb, sokkal f@szább rendszert, ami mindent IS alázni fog!"
Valami ilyesmi volt a Huawei kommunikációja.
Aztán a valóság mi lett? Átnevezték az androidot harmony os-re.
Mondjuk gondnak ez sem gond. Tipikus kínai mentalitás. -
Kampó
senior tag
mert marha ésszerü lenne egy teljesen új rendszert irni.. valóban.... sokra ment a firefox os.. is meg az ubuntu phone.. vagy gondoljunk vissza a samasung féle bada-rendszerre... huawei sem hülye tudja jól hogy szinte 2 szereplös a piac.. ios meg droid... az android meg mint feljebb irták egy free holmi.. a google támogatás és összekapcsolt szolgáltatások már más tészta.. maga a rendszer alapjait nem fogja senki átírni sem egy teljesen új interfészt ráhuzni amire majd jönnek jönnének a megmondók aztán fanyalognának... jót tenni a mai világban nem lehet semmivel kb.
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Schuler888
senior tag
-
Kampó
senior tag
válasz Schuler888 #23 üzenetére
annyian is használjak 10-en ..... smart tv-kre tolja a smasung gondolom.. telefont nem láttam ilyen oprendszerrel...
-
Schuler888
senior tag
Marhanagy poen..... se volt mar evekkel ezelott sem. Grat. Az megvan hogy az összes Galaxy Watch tizenes? Ja segitek, telefon is van tizenes, attol hogy te nem lattal..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Kampó
senior tag
válasz Schuler888 #25 üzenetére
volt vagy 200 telefonom összesen... így azért nem a levegőbe beszélek... piaci részesedése elenyésző (nem a samsungnak) .... okos órát meg nem használok számomra haszontalan eszközök... és az még mindig nem telefon.. én tényleges tizenes portfolióra gondoltam telefon kínálati szinten, ami elérhető a nagyközönség számára teszem azt elbattyogok a MEDIA MARKTBA és nem csak DROID van meg IOS... nem úgy hogy csak itt ott fel fel bukkant 1-1 modell szerte a világban...
[ Szerkesztve ]
-
cH1
aktív tag
Itt egyáltalán nem arról van szó hogy mennyire lenne életszerű, meggondolt, piacilag megalapozott egy alapjaiban új oprendszert írni, hanem arról hogy a Huawei azt mondta hogy egy ilyet fog készíteni, erre meg a beta egy átmatricázott android. Amivel nem lenne baj ha alapból így állították volna be a sztorit. Amúgy én komolyan reméltem hogy valami teljesen újat készítenek, mert ha valakinek akkor nekik működhet a dolog. Kína brutális méretű piac, ha pedig állami szinten is elkezdik erőltetni a használatát akkor nagyon gyorsan szerezhet jelentős felhasználói tábort.
-
Quqesz
nagyúr
A könnyebb utat választották. Lopni nem kellett, hisz adott. Kíváncsi keszek egyáltalán kijut-e a külföldi piacokra, vagy kínai belső termék marad. Vagy lesz a régi módi: ha kell P50 rendelj kinai webshopból.... az is lehet dobják a nemzetközi telefonos vonalat és tényleg rárepülnek az elektromos autókra...
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
veterán
Nem semmi...3-400millió csak Kínában.
Nincsenek is sokanHARLEY-DAVIDSON
-
joey04
titán
mint kiderült, a huaweinek nincs saját rendszere, szóval ez is androiddal jön, csak persze gms nélkül. magyarul ide kár is érkeznie.
-
janeszgol
félisten
De én azt nem értem, hogy miért kéne totál új OS-t írnia?
OP Oxygen OS, Meizu Flyme OS, és lehetne sorolni, ez mind fork. -
Aryon87
félisten
A szerviznek meg jo ideig mukodnie kell a regi modellek miatt.
Majdeglatjuk mi lesz ebbol, lehet belpiacon marad.
En a Honort latom valoszinubbnek, a Huawei szepen mas teruletre vonul.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Snoop27
őstag
Így van, remélem, hogy helyre állnak, s kilábalnak ebből a helyzetből. Nagy kár lenne értük, föleg az utóbbi telefonokat látva.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
félisten
Felesleges Kínán kívül telefont árulniuk.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Divinity
őstag
válasz janeszgol #33 üzenetére
Persze, ami nem AOSP az mind fork. Már ugye a Pixel-ek se plain AOSP-t kapnak mint annak idején a Nexusok.
A probléma inkább ott van, hogy ezek mind GMS-el jönnek. Ellenben a Huawei kb beintett a Google-nek, hogy nekik biza nem kell a droid ökoszisztéma és majd ők jól megmutatják, hogy milyen jók is. Erre hoznak egy AOSP fork-otreturn Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
rajd
tag
Amúgy most tényleg, mi értelme van ennek a Harmony OS-nek? Mármint nem nekünk, hanem a gyártó szempontjából. Mit nyernek vele amit nem lehetett megtenni a Google mentes Androiddal? A sértődöttségen kívül...
-
tDr1v3r
veterán
válasz janeszgol #33 üzenetére
Mert pont azzal vágtak vissza az amerikai szankciók bejelentésekor, hogy évek óta készítik az egyedi OS-üket ami az Android direkt kihívója lesz így nem is b.sztak ki velük. Most meg látszik hogy mekkora blama volt ez... itt dobálóztak hogy mennyivel gyorsabb lesz meg mittomén, aztán még a kernel is full ugyanaz mint volt valszeg EMUI-val, sztem annyit se változtattak mint a random XDA-s srácok szoktak. Ennek így sok értelme volt, komolyan...
Nem csípem a figurát, de lehet hogy Trump-nak igaza volt anno a céggel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
janeszgol
félisten
Ezekben nektek teljesen igazatok van. Pláne azért is, mert a virtualizáció helyett mikrokerneles konténerizációról szólt a fáma. Én ezért vagyok csalódott.
Vacak volt a marketing, de szükséges, hogy megmutassák legalább kommunikációban, hogy nem maradnak alul. Amúgy de, alul maradtak.
Ez ilyen üzleti dolog. Lásd Intel. "Hó nem jó az, hogy mi jobbat tudunk." Nem, nem tudtak jobbat, de ezt kell kommunikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest