- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
eleve szkeptikus voltam a saját egyedi OS-ükkel kapcsolatban (bár drukkoltam, hogy legyen)
Google egy ideje már dolgozik a Fuchsia-án és még messze vannak attól, hogy leváltsák vele a droid-ot (ha csak technikai részről nézem).KínaHuawei valószínűleg nagyobb erőforrást is rá tudna állítani egy ilyen projektre, de attól még nem lesz nagyságrendekkel gyorsabb a fejlesztés (9 nő sem hord ki egy gyereket 1 hónap alatt). -
janeszgol
félisten
Ezekben nektek teljesen igazatok van. Pláne azért is, mert a virtualizáció helyett mikrokerneles konténerizációról szólt a fáma. Én ezért vagyok csalódott.
Vacak volt a marketing, de szükséges, hogy megmutassák legalább kommunikációban, hogy nem maradnak alul. Amúgy de, alul maradtak.
Ez ilyen üzleti dolog. Lásd Intel. "Hó nem jó az, hogy mi jobbat tudunk." Nem, nem tudtak jobbat, de ezt kell kommunikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- iPhone 14 PRO MAX 256GB független készülék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest