- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
Hi,
Ennek a benzines verziójára (merthogy láttam már olyat is) utaltam nem a kocsira, amúgy meg a kettő nem üti egymást, sokan mászkálnak nap mint nap egyedül kocsival 3-5 km-ert munkába majd este haza. Ahelyett lehetne valami környezetbarátabbat/ hatékonyabbat használni, ha meg cipelni kell akkor ott a kocsi. Én sem használom minden nap mindenfelé a kocsimat, sokszor sétálok és robogót is használok.
üdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
hi,
Miért a benzines jobb? Szerintem igenis van benne jó ötlet és amit mondott a viedóban az nagyon is fontos, miszerint 20-ad annyi energiát fogyaszt azonos úton mint egy autó. Persze limitált a használhatósága, de pl egyetemistáknak kimondottan jó lehet, Én pl 2 dombot kellett annó megmásszak mire az egyetemre jutottam vagy busz és 1, vagy ritka busz. Ezzel sok időt és fáradtságot megspóroltam volna. Jártam sokszor biciklivel de azért a hegyre feltekerni egy ZH vagy szóbeli elött nem szerencsés.
üdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest