- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Ez is kb olyan biztonságos lehet, mint Androidon a warezolt appok. Meg is érdemli, aki ilyeneket használ…
Egyébként tényleg nem tudtam a dologról, mivel baromira nem izgat a warezolós dolog. Ami nagyon kell, megveszem.
Szerk.:
Csodálom, hogy még senki se szólt ránk, hogy fogjuk vissza magunkat… -
kakuk.tamas
addikt
Ezt mondjuk nagyon gáznak tartom, hogy ilyen előfordulhat…
De: a Google nemrég jutott el oda, hogy normális RCS kezelést ad az Androidban. Szóval hiába akarta volna eddig/akarná megszüntetni ezt a fajta “megbélyegzést” az Apple, ha az Android nincs készen erre a feladatra. Ezt a két cégnek együtt kellene megoldania, mindkét oldalról kellene hozzá a háttér.
-
kakuk.tamas
addikt
"Anyukám / nagymamám / Pisti bácsi elg kevés .apk-t lopott a 'virágboltból' élete során, hidd el."
Nekik pont nincs nagy szükségük szerintem okosmobilra, bőven jó nekik egy nyomógombos, mert 99%-ban csak telefonálnak róla. Szóval nem ők az átlag userek.
Az átlag user az, aki keres egy progit a PlayÁruházban, talál egy jót, rájön, hogy fizetős, és rögtön keresi rexdl-en meg társain a tört verziót...
-
kakuk.tamas
addikt
Szerintem többször szólják le az Androidosok az iPhoneosokat, hogy milyen fapados, meg egyszerű(nek kinéző) a rendszer… 90%-ban ez az egyetlen érvelésük.
(Ha nem így gondolod, facebookon csapj fel egy random Apple-ös hír alatti komment szekciót).12 év droidozás után váltottam iOS-re. Van benne elég tapasztalatom, és össze tudom hasonlítani a két rendszert, elhiheted.
(Androidon kitcheneztem, CM-eztem, beta-ztam szinte folyamatosan).
-
kakuk.tamas
addikt
“
Vagy csak épp ha már van negyed tera tárhely a telefonban innen cipelem a prezentációkat, a projekteket / tananyagokat, solution-öket ha épp tudom, hogy nem lesz kéznél GIT-hez net és nem kell emiatt n+1 notebook, n+1 pendrive etc.”
Ezeket mind-mind cipelheted egy iPhone-on/iPad-en is.Sry, rosszul értelmeztem amit írtál…
Az emberek 99%-a azt se tudja, hogy a FLAC-ot eszik vagy isszák…
-
kakuk.tamas
addikt
Mit kell jailbreakelni?
Az a poén, hogy valaki megveszi több százezerért a mobilját, aztán ócska MP3-at hallgat rajta, amit YT-ról, meg innen onnan töltött le. A filmekről nem is beszélve.
De az, hogy a 350ezres mobiljára letöltsön 300 forintért egy olyan csengőhangot amilyet akar, már meghaladja az agyi kapacitását.
Nah, ezért jó sokaknak az android. -
kakuk.tamas
addikt
Azokkal a puha sörtékkel hogy szeded ki a sarokba bele rakadt koszt?
Ha valamivel belenyúlsz, akkor meg esélyes, hogy valamelyik tüskét szétcseszed és/vagy kitörik az egész nyelv.Azt a nyelvet nem kellett volna bele tenni. Inkább a lightingot másolni. Kialakításra az a legjobb.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Schuler888 #46 üzenetére
Ezt most úgy mondtad, mintha a typeC port ( vagy bármelyik csatlakozó) nem tudna koszosodni… Ami valljuk be, hülyeség.
És egy normális ember nem csak kívülről takarítja a cuccait, hanem belülről is. (Gondolom Te is szétszeded idönként a PC-d/notid talarítani. 🤷🏻♂️) -
kakuk.tamas
addikt
Mert az unió elött a kőkorban éltünk, és nem épült autópálya, metró, iskola, korház, stb… Igaz?
Képzeld el, hogy épült. Igaz, lassabban, de te legalább tettünk is érte, hogy legyen. Most meg mit csinálunk?! Mások pénzével verjük a micsodánk. És ez mint a hírekben is láthatjuk/olvashatjuk már feltűnt az uniónak is.Hidd el, ha saját pénzből kellene autópályát építeni, 1 km nem 2 milliárd lenne, de mégcsak nemis 1…
Úgyhogy igen, csessze meg az EU, ne akarja mindenkire ráeröltetni a baromságait. Miatta kell emelkednie bizonyos termékeknek/szolgáltatásoknak az ára. Ennek is örülsz? Remélem igen.Off vége.
-
kakuk.tamas
addikt
TypeC kábelből is van ezer féle; valamelyik csak töltésre jó, valamelyik max ennyit tud, másik annyit (mint töltés, mint adatátviteli szempontból).
A TypeC mint szabvány egy rakás sz@r, mert valamelyik eszköz 2.0-s USB-re épül, valamelyik már 3.1-re. Egyszerüen szarnak rá az illetékesek, hogy rendbe tegyék a dolgokat (a HDMI/DP se különb).
Ennél még a lighting is jobb, mert ott tudod mire számíthatsz… -
kakuk.tamas
addikt
“Vállaltuk az EU csatlakozáskor a közös szabványokat, szóval meg lehet nyugodni semmit nem erőltet.”
Ez dettó baromság. Szerinted a nem uniós, európai országokban majd marad a lighting?
És nem mindegy, hogy a kábel döglik be, vagy a csati. Kábelt könnyebben cserélsz, mint egy csatlakozót.“Gondolom az EUs források azért jól jönnek
”
Nem vagyok pénztáros L. hogy a bankszámlám duzzadjon tőle, szóval nagyon nem izgat, hogy honnan van (vagyis nincs) pénze az országnak. Sőt, inkább azt mondom, hogy ne kapjunk egy forintot se. (Nem, nem vagyok se sárga, se másmilyen színű). -
kakuk.tamas
addikt
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Azért mert egy okádék a TypeC… Hogy takarítod normálisan a csatit? Sehogy… A lightingba meg beledugok egy vattapálcát, és kiszedek belőke minden koszt.
Arról nem is beszélve, hogy a lighting nem “kopik be” mint a C.
Szóval b@szza meg az EU, hogy minden szarjukat ránk erőltetik. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
LurkerSheik #4 üzenetére
Mert mit csinálsz a porttal a töltésen kívül? Komolyan kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ingatlanos topic!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest