Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ez a dolog mobiltól független.. legyen az iOS vagy Android... ebbe kár belevonni az oprendszer fajtáját.. mostmár Android oldalon is jó drágák lettek a mobilok, elég körülnézni Samu - Sony - Xiaomi / etc vonalon...
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
"Nah, ezért jó sokaknak az android."
Jah, nincs apple sznobizmus. Az ilyen allja hozzászólások miatt él még mindig ez a mítosz. Ezek után szerintem Te ne beszélj agyi kapacitásokról!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Vagy csak épp ha már van negyed tera tárhely a telefonban innen cipelem a prezentációkat, a projekteket / tananyagokat, solution-öket ha épp tudom, hogy nem lesz kéznél GIT-hez net és nem kell emiatt n+1 notebook, n+1 pendrive etc.
Ócska MP3 esetén meg maradjunk szerintem nyugodtan a FLAC-nél.Neked kezdenek itt meghaladni információk dolgokat úgy látom ahogy a stílusod is...

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest