- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Én úgy emlékszem hogy akart is ilyen stílusú játékot kiadni anno a LEGO csak pont akkor jött a Minecraft és inkább visszakoztak, mert nagyon elszívta volna a felhasználókat a saját játékuktól. Úgy néz ki hogy később mégis csak bepróbálkoztak, de már túl későn akartak felszállni a hypetrainre.
-
BabMester
senior tag
válasz
drotsztyuart #6 üzenetére
Függetlenül attól mennyire egyet értek és, hogy teljesen igazad van, egy ilyen személyeskedő hozzászólásért a régi PH családon azonnal repült volna a pihenő.
Egyszerre megnyugtató, hogy vannak itt még akik nem agyhalottak és elszomorító, hogy évről-évre egyre lejjebb a léc a moderálásban. Már csak az a fontos, hogy a spoilert meg a #akciót használni kell.. -
Micsurin
nagyúr
válasz
-
wattafaka
senior tag
Volt ilyen?
#6 drotsztyuart
Azért ez erős volt -
Chalez
őstag
válasz
Ekkora oltást már rég hallottam...bravó!
-
drotsztyuart
tag
Azért csodálkozol ezen mert a Mexikót c-vel és rövid ó-val irod.
Gyk. nem a legélesebb kés vagy a fiókban.
Sok kiskölyöknek kiváló szórakozás.
De nyilván csak te létezel így tünjön el és aki meg játszik vele, az haljon meg.
Egyértelmű, hogy a 7-8 éves gyerekedet ha lesz olyan balga a természet és nem bannol ki szaporodásból, beültetted a gta elé, hogy az apja nyomdokaiba lépjen.
Én azon csodalkozom, hogy ennyi ésszel megtanultál használni barmit is... -
homerhamm
addikt
Nem értem mért kell ezt lelőni, azért az udvarra ki lehet menni, meg itt nincs napközben kijárási tilalom. Este meg a fene megy ki májnkráfozni ebbe a hidegbe...
-
Skynet258
veterán
Így van, ez egy digitális lego, az én 7 éves fiam is imádja és marha kreatív dolgokat lehet benne csinálni. Építeni, craftolni, kalandozni... Gyerekként én is imádtam volna. Nekem akkor a lego volt ez a kreatív szabadság, és a mai napig jó szívvel gondolok rá. A gyerekek is kapnak sűrűn azért, játszanak is vele majdnem minden nap.
-
GreatL
őstag
Azon csodálkozom hogy a minecraft nem tűnt még el egy bányagödörben Mexico-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest