- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
apatyas #23596 üzenetére
Volt nekem is betöltetlen chunk, de ki-belépés megoldotta.(nem játszottam még olyan packkal ahol nem történt ilyen)
Nekem mostanában gond nélkül megy
(kb. azóta hogy antinál nem mennek a növénytermesztőgépek és egy kerti quarry).
Nem véletlenül merek update-en gondolkodni, mert ebben az állapotban stabilnak tűnik. -
törölt tag
válasz
apatyas #23528 üzenetére
A PO3 szar! Legyen Amur pakk! Abban nincs Ex nihilo!
Nekem tetszik az Ex nihilo, bár a régi automata szitái élethűbbek voltak, a mostani verzióban már csak a kockába épített van az emberkékkel, az gagyi. De ez legalább nem szórja ki a cuccot, hanem leáll bár ez csak konfigolás kérdése lenne amúgy is.
-
Perzeusz
tag
válasz
apatyas #23508 üzenetére
+ Lézerparaszt
+ AmurKöszi a válaszokat. Délután - ha hazaértem - ránézek a Store-ra. Miután letöltöm, okosabb leszek.
Én nem annyira értek a Minecrafthoz, de a lányom váltig állítja, hogy a mentések nélkül elveszik minden, amit épített. De ez nem egy lineáris történetvezetés, amit újra kellene kezdeni, nem? Van egy csomó világ, építget itt építget ott. -
Bjorn1107
kezdő
válasz
apatyas #23481 üzenetére
Én szerencsére még nem találkoztam vele, de ahogy látom a wikin, a fejedre költözik és sebez + ha sisak van rajtad azt koptatja. Ma nézegettem mik vannak po3-ban
lesz ott sok dolog ami idegesítő
Survivalban bloodmoon után nem is tudtam merre menjek ki a barlangomból annyi creeper volt nem igaz. Megnéztem creativban később hát 4-5 blockonként creeperek mindenhol
. Ja meg vagy 10 szer min meghaltam mire a cuccaim visszaszereztem. Craftolási nehezítésekkel kapcsolatban pedig,háát nem is találkoztam még sose hasonlóval
meglepett hogy bőrpáncélt sem tudtam craftolni csak armorplusos workbenchben. A John Cena creeperekről meg egyebekről ne is beszéljek... Kemény pack az biztos sok lehetőséggel, csak legyen idő kimaxolni. Viszont van ore excavation (vein miner alternatíva),ami olyan mint anno a foolcrafton a régebbi veinminer, hogy a kővet lehet szedni ipari mennyiségben 1 kőcsákánnyal is akár pillanatok alatt.Szal a bányászás piskóta lesz, viszont üregek lesznek utánna. Mármint okés skyblock lesz, de twilightban pl lehet bányászni
. + deep dark meg egyebek, ja meg a bolygók. (am fentebb a procim adatait elírtam, nem 3.4 ghz hanem csak 3 ghz.
-
ssgk
aktív tag
-
haverkulum
aktív tag
válasz
apatyas #23354 üzenetére
Ha már egyszer IT-s fórum akkor akit érdekel: hagyományos virtuális gép alapú hosting helyett itthoni gépeken LXC - linux container alapú rendszert tesztelek, sokkal jobban ki tudok használni vele egységnyi erőforrást az adott gépen, pl memáriában száz megabájtokban mérve az MC szerverek esetén
-
törölt tag
válasz
apatyas #23311 üzenetére
Csalódni én is csalódtam már sokat ebben az oldalban... Sokan azt hiszik a bölcsességet meg tudást az adja, ha a maximalizmust kergetik.
Ha adtál már neki ramot akkor ne adj többet, nem az lesz a baja. 4 Giga kevés, de 5-tel már meg kéne szűnnie, legalábbis az első fél órában mindenképpen.
Tegyél fel régebbi Javat addig. -
csoki
senior tag
válasz
apatyas #23306 üzenetére
ahogy farkas koma is írja, adj neki még ram-ot, 4 GB kevés stoneblocknak, 5-6 már elég
ez tipikusan az, hogy elfogy a memória a javanak (még ha nem is azt mutatja) és amíg nem üríti ki a régi dolgokat, addig megáll az egészilletve akkor eddig 3-ból 3-an RAD-ra szavaztunk, írok haverkulumnak akkor, hogy péntektől ha neki is jó, akkor mehet az új pakk
-
Rruuer
senior tag
-
Nagus
senior tag
válasz
apatyas #23277 üzenetére
creeper rombolás biztosan nem befolyásolja a falusiak szaporodását. Viszont chunkon belüli limit van amit ha elérnek akkor nem szaporodnak, vagy ha megölsz egyet mellettük akkor is bizonyos ideig szüneteltetik.
#23276 Tudod mindenki a saját maga redstone rendszeréhez ért, mert azt tudja miként működik. Miért nem építesz egy breedert saját magad, valami egyszerűt?
-
-
törölt tag
válasz
apatyas #23131 üzenetére
Érdekes lesz egy darabig, de aztán egy szint után meg fogja unni mindenki, ezt előre megmondom, hogy nem lesz ez se a 3 hónapos szerverek között. Viszont mindenképp kell, mert érdekesnek hangzik, egyszer elmegy kategória.
Alternatív dimenzió sincs ami default generál? RFTools-on kívül. -
Lui76
őstag
válasz
apatyas #23107 üzenetére
Innen vettük : W10_edition
Legelső alkalommal is azt írta.
-
törölt tag
válasz
apatyas #23095 üzenetére
Szóval akkor mindenképp kell futnia a Twitchnek ahhoz is a legelső alkalommal.
Elvileg működik Wine alól, de ha mégsem akkor tőled kell elkérnem a csomagokat mindig. Vagy ha szerencséje van az embernek akkor le tudja tölteni máshonnan is.Hétvégén nézek valami gépet, viszont én a hetest már nem akarom visszarakni amit használok most is, a többi meg nem szimpatikus. Elfelejtjük a Windowst.
-
-
-
athos79
tag
válasz
apatyas #23030 üzenetére
Mea culpa
. Csak fellőttem a plafonra egy portalt a gunból és kivágott "Server closed"... :
Viszont van új a map alatt (legalábbis nekem, már ezért megérte elkezdeni ezt a pack-et
)
Energiatermelés extreme reactors és deepresonance nékül és lehetőleg ingyé ... solarokat nem akartam, azokkal nem buli, próbáltam már mindet. Az Advanced generators modot pedig még nem, csak hát mivel és hogyan etetni... Az első próba 20x20-es fafarm tier3 growth crystalokkal de alig bírt 10-12 generátort..
Ez csak 5-6000 RF/t és még rendesen zabálta az FPS-t is...
Aztán..:2x Stonework factory zúzottkő+homokkő. Homokkő megy a pulverizerbe amiből lesz niter és homok. A homok a kővel induction smelterbe -> kőtégla és slag. A fölös homok és tégla 1-1 black hole unitba, a slag és a niter az autocrafterbe, ahol faszénporral keverve phyto-gro lesz belőlük. Ezek 2-2 facsemete társaságában a Phytogenetic Insolatorokban 16darab log-ot gyártanak - mivel a csemete nem tűnik el, csak a phyto-gro-t kell pótolni és megvan a végtelenített fagyár (kb. 16 log/s/1 Insolator
)
A 4db Phytogenetic Insolator úgy 60-70%-on elviszi az 50 enderium turbinát (25k RF/t). Szerintem ha mindent fullra upgradelek, akkor 150-et el fog bírniHa már mindenki ismeri akkor bocs, de akkor is jóleső érzés, hogy végre valami újat alkottam és egyedül ötlöttem ki
-
csoki
senior tag
válasz
apatyas #23006 üzenetére
az a furcsa hogy szerver restart után egy ideig megy, aztán nem.
singleben kipróbáltam a packot, ott simán megy.
néztem changelogokat/probléma megoldásokat hogy szerepel-e ez bennük valahol, de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban, de lehet segítene 1.4.5-re frissítés (vagy nem)
-
Bjorn1107
kezdő
válasz
apatyas #23006 üzenetére
Sziasztok ! Ender io modos crafterben csináltam a homokkövet hogy pulverizerrel ledarálva niter-t kapjak. Csak a szerver a craftot letiltja és az inventoryba se lehet már craftolni homokkövet. Egy ideig megy aztán letiltja. ._.
Volt resetelve a szerver, de újra megcsinálta ezt a bajt... -
törölt tag
válasz
apatyas #22806 üzenetére
Az Infinity Evolved volt akkor vesztetted el a vödrödet a chunkresetnél, és azért nem tetszett, mert experten nyomtátok, ami sok olyan modot belekevert amit még nem ismertem akkor. Ez már a második mapom volt, előtte játszottam single egy butított DW pakkal, mert az akkori gép csak úgy bírta, meg accountom se volt még. Azóta már elég sok víz lefolyt a fluid pipeon...
Viszont sok van amit nem próbáltam ki, majd most már úgy fogom nyomni, hogy csak olyan modokkal játszom amit még nem használtam. Persze sok olyan van ami az új verziókkal kipusztult, azokról lemaradtam, de később biztosan fog még felkerülni régebbi pakk, főleg ha beköszönt egy unalmasabb szakasz az új verziókba, akkor lehet pótolni.
Magic vonalra nem tudom magam rávenni, Botania is csak a gazolás miatt jött be, de már nem lenne türelmem újra végigmenni rajta. -
törölt tag
-
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
apatyas #22670 üzenetére
Már használtam, kliens oldalon mókol, mert mocskosul sokat tölt a gép, utána minden elérhető. Viszont valóban jó a pakk ha az ember a gép előtt él, plusz esetleg most ismerkedik a játékkal poén szépen lassan menni.
De, mikor már sokadjára tolja ki a pakkokat, és kevés az ideje, nincs türelme ilyent játszani, 2 hónap múlva kb a negyedéig nem jutnék, aztán jöhet az újabb pakk. -
törölt tag
válasz
apatyas #22655 üzenetére
Különösebb baj nincs vele, a profilodat rejtettre rakod, a játék indulása közben pedig bezárod az értesítési ikonnal teljesen. Aztán szakadjon meg.
Azt a pár marhaságot amit megjelenít, azt meg észre se kell venni. Mai világ reklámokból áll, védekezni tökéletesen úgy se lehet, ezért kell immunitás rájuk, problem solved.A loading screenen beszartam.
-
-
csoki
senior tag
válasz
apatyas #22646 üzenetére
az a baj h age2-re már elég sok infrastruktúrát kiépített szerintem ami több órányi munkával járna újraépíteni még op-val is, térképen való felfedezésekről nem is beszélve (itt elég fontos tudd merre van 1-2 biome, nyersanyaglelőhely, persze lehet találni újat mindenből), de ha bevállalja, felőlem rendben
Tali: worldgen nem default kellene viszont hanem "quark_realistic"
-
törölt tag
válasz
apatyas #22625 üzenetére
Pedig a farkasból adhattak volna, még csak 5 darab van a kocsiban.
Amúgy az eszméletlen emberi sötétség netovábbja ez is, hogy megsemmisítik. Mert olyan rohadt gazdag bolygón élünk, hogy mindent lehet pazarolni ész nélkül, az erőforrást, a nyersanyagot, mi, a felvilágosult emberiség, az intelligencia piramis csúcsán.
Ja nem...
-
törölt tag
válasz
apatyas #22619 üzenetére
Beyond-dal mi is volt a baj azon kívül, hogy nem lett expert módja? Nagyon akartuk azt a pakkot még fél éve. Így legalább ki lesz tolva az is másfél hónap alatt aztán jöhet egy újabb. Hosszú pakkokat nem is érdemes feltenni, mert egyikőnk se megy a végére úgy se. Kivéve 1-2 embert, de ők meg két hét alatt odaérnek endgame.
-
törölt tag
válasz
apatyas #22441 üzenetére
Akkor jó. Egyébként pár napja azért kerestelek, mert keksz egy régi command blokkba írt warppal kiteleportálódott a border mögé és nem tudott visszajönni és nem volt fent senki, vagyis aki volt annak csak korlátozott jogai voltak és nem tudott tp-zni. De aztán fészen sikerült elérni a másik opot aki kirántotta onnan, meg kiszedte a command blokkot.
Szegény gyerek mit szenvedett egy órán át, mire jött a segítség. -
Serricon
senior tag
-
amstro555
tag
válasz
apatyas #22321 üzenetére
Kezdem érteni (remélem). Nagyon köszönöm!
Még annyit, hogy ha egy x-box esetében megveszek egy játékot lemezen (DVD-n), akkor azt tudom csere-berélni vagy eladni, ha már nem kell. Itt ez lehetséges? Használtan (és persze legálisan) lehet venni felhasználónevet/jelszót? Jól tudom, hogy a Minecraft-nak is van x-box-os platformja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest