-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Nereyn #25336 üzenetére
Ezért írtam az Enigmatica 2-t
Én pont az expert változatával játszottam mielőtt meglett az eredeti Minecraft. A fő különbség a normal és az expert változat között hogy bonyolították a recepteket és teljesen átfedik egymást a modok, szinte minden egyes modot használni kell hogy előre tudj haladni a progressben.
Plusz a normal változatában is benne van minden népszerű tech és magic mod is (a fent említett Mekanism, Ender IO és Applied Energistics 2 is többek között), ehhez a változathoz részletesebb quest könyv is van ami kitér olyanokra is néhány helyen ami az expert questbook-jában nincs benne (pl. expertből hiányzik a teljes Applied Eenergistics 2 fejezet ami a normalban viszont benne van). Szám szerint az expert-ben 650 körül van a questek száma, normalban viszont 800 körüli... Emiatt az Enigmatica 2 normal változata is elég kezdő-barátnak mondható és szokták is ajánlani mindenhol, ugyanúgy kötetlen a játék, bármelyik modba bele lehet vágni, a legtöbb nagy modhoz questek is vannak amik bemutatják a modokat. Szerintem mindenképp tegyetek vele egy próbát ha végeztetek az FTB Academyvel...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest