- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Szerintem meg ez egyszerűen azt is jelentheti (jelenthetné), hogy a júzerek 90%-a leszarja a grafikát, és megelégszik a default settings-szel, ha amúgy azzal rendesen, akadozás nélkül megy a játék. Van, akit jobban érdekel a játék, mint az, hogy a 4×-es MSAA mellett hányszoros legyen az AF. Mondjuk az elmúlt pár (talán 10?
) évben nem vagyok valami nagy gémer - talán majd akkor, ha időmilliomos leszek
-, de szerintem a default settings nem szokott annyira borzalmas lenni. Amúgy meg nincs most már kábé az összes játékban olyan, hogy az első indításkor bencsmarkolja a gépet, oszt' az alapján elvégez egy adott géphez illő custom beállítást?
Nagy átlagban sajnos tényleg tájékozatlanok (hülyék?) az emberek, de nagyon jó lenne, ha az lenne a legnagyobb problémánk, hogy Átlagjózsi a kórájhetesén Ultra High Detail helyett csak a default Medium-mal játszik
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest