Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Több ilyesmi telón használtam különböző főzött ROM-okat, néha gyári alapúakat, néha AOSP, vagy CynogenMod-ra épülőket.
Persze, tudom, hogy nem fair az összehasonlítás, meg a hardverek sem pont azonosak (droidon nagyobb kijelző), de azért a jó üzemidő szerintem nem kifejezett erénye a BB10-nek, legalábbis a Q5-ből kiindulva.
Nagyjából olyan, mint az átlag gyári droid.Egyébként a Q5 hardverével kb. azonos 4.1-4.3 android-ot futtató telók kb. azt az üzemidőt hozzák, mint a Q5-öm a legújabb BB10 verzióval. Talán kicsit gyengébbek, de a kijelzőjük is nagyobb.
Az 5.0-tól kezdve viszont az android OS üzemideje javult. -
margithid
veterán
Ez van sajnos, a nagy már kiterjedt mamutokkal nem lehet versenyezni, hiába asz ki jó rendszert, mint pl BB.
Most hogy microsot is kiesik, számomra android marad, apple felára nekem nem ér annyit.
Azért annyiból örülök, hogy pl nexus 5X is nagyon jó árban van, jó hardver van alatta és az android is rengeteget fejlődött.
De a BBOS-t és a microsoftot is sajnálom, hogy eltünnek, nagyobb lenne a verseny velük! -
törölt tag
Pedig éppen azt akarják tudatosítani, hogy ugyanaz a W10 fut az asztali gépen, a tableten és a mobilon is, csak a GUI más. Nem sok sikerrel persze, mert az angol honlapon is sok helyütt ottmaradt a Mobile szó.
Nem tudom, más országokban mennyire érhetőek el ezek a telefonok a boltokban vagy szolgáltatóknál. Az utóbbi pár hónapban az átlagnál biztos jobban megnézegettem a mobilokat, és még csak hallani sem hallottam ezekről. Mobilok közül csak Lumián láttam W10-et.
-
rnyk
tag
Ja a HW. De amire a platformnak igazan szuksege van az a marketing.
Ha az atlag Jozsi/Jolan bemengy a szolgaltatohoz venni egy uj telot a 2 eves huseg lejarta utan akkor legyen odanyomva a kepebe, hogy nezzed: "de szep csempe, meg hatteret is lehet allitani". Ezzel szemben fanyalgas lesz es miert nem Samsung vagy iPhone kerdes.
Az ilyen felhasznalaot jobban erdekli, hogy mennyi mag van a dinnyeben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged