- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_87
tag
válasz
#82729984 #54 üzenetére
Mezei usereknek értelmét fogja veszteni, otthon. De azért aki irodában dolgozik nem tudja nélkülözni a Windowst. Itt nem az Office-ra gondolok, hanem a különböző vallalatiranyitasi rendszerekre (pl.: SAP) vagy mérnöki szoftverekre. Ezeket csak Windows-on lehet használni. Szerintem ezen a területen (még) igen nagy előnye van a Microsoft-nak.
-
rnyk
tag
válasz
#82729984 #54 üzenetére
Ez kerdeses. A PC piac amugy jo analogia: ha egyszer megvetetted a labad a keson jovok kimaradnak es kesz. A Surface vonal meg ad idot szerintem az MS-nek desktop oprendszer fronton.
De nezhetjuk a bongeszoket is: az IE csak ugy tudta elvesziteni a dominanciajat, hogy szarabb volt mint a tobbi. Nem kicsit szarabb es azert meg mindig ott van.
Ha csak a WP, W10M vonalat nezzuk akkor sajnos a tul keson tul keves elv ervenyesul
adott volt ugye WM ami bar instabil kokany volt, de nem is volt mas sok OEM-nek... De ugye nem volt "finger friendly" ami ertheto volt anno Balmer reakciojaban az iPhonra, hogy azert azon kb egy jatektelefon os futott a tobbihez kepest - kulsoleg (azert a darvin kernel nem rossz alap), a vasarlo meg dontott de ez mar tortenelem.
-
rnyk
tag
válasz
#82729984 #48 üzenetére
Erdekes amit irsz a minosegrol... MS kornyezetben dolgozom amiota az eszemet tudom es soha nem voltak "minosegibbek" mint most.
Ami WM10-et illeti hat megmondtak, h nem fokusz. Szoval kb 10 gyakornok fejleszti
kb a fele mint amennyien az arrow lunchert.
En magam privatban(930) es cegesen(640) is lumiakat hasznalok es mivel annyi app van amennyi kell jol megvagyok vele. De tudom, hogy ez nem vigasztal masokat.
Ha nincs mit eleadni nem is lesznek eladasok, ahogy erre mar sokan ramutattak elottem.
Szoval ez osszetett. Platform szempontbol jo lenne egy teljes eladasi szamot nezni hiszen most elvileg tobb OEM van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged