- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
Scraper az a mappa? vagy mi ?
Bocs
még egy valami ha van egy film és van hozzá felírat, de nem tudom letölteni mert azt írja nincs telepítve valami felirat kiegészítő, ezt hol tudom hozzáadni? (XBMC)devil-k írt egy remek összefoglalót.
És linkelt egy remek scriptet a win8.1 hez ami lelővi a felesleges dolgokat. Na én ott csak audiós cuccokat meg hülyeségeket találtam.
Valaki meg tudja nekem mutatni melyik az?
CAD 8.1. script (a felesleges Windows folyamatokat lövi le) -
Jó tudni, hogy a Kodi valóban problémás -- jelenleg ugyan csak az RPI-n fut nálam, de próbálgattam egy kicsit Windows alatt is, és többször is kiakadt. Aztán nem foglalkoztam vele.
Én egyébként azon vagyok még kiakadva az XBMC-vonalon, hogy nem tudok rájönni, hogy hogyan oldjam meg a több előadós zeneszámoknál azt, hogy a Queen/Uhrin Benedek az egy duettet jelöl, nem pedig egy "Queen/Uhrin Benedek" nevű művészt.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Futás, futópályák
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VR topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest