- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hááát, ez nekem így már nagyon magas, de tucatnyi cikket és még több fórumot olvastam ezzel kapcsolatban -- és egyedül a Te ajánlásodban látom a megoldás lehetőségét.
Több mint húszféle elválasztási lehetőséget próbáltam, különböző variációkban és kombinációkban, illetve különböző verziószámú ID3-tagekkel, voltak, amik egyes (általam addig sosem látott) programoknál működtek, voltak amik általában, szinte mindenhol jól választották el a többes előadókat -- kivéve az XBMC/Kodi-vonalat.
A gyakorlati fennakadáson túl egyszerűen nem értem a dolgot. A Kodi az istenkirály, mindenhová eljutó, killer médialejátszó -- és éppen egy ilyen semmilyen problémát nem jelentő, máshol jól működő, a felhasználást viszont nem jelentéktelenül befolyásoló funkcióval nem foglalkoznak a fejlesztői, mondhatni magasról leszarják.
Köszönettel: MaCS
-
Nagyon köszönöm!
Tényleg rengeteget kerestem, és mivel nyilván csak a saját szintemen álló irományokat olvastam el, amikben mindig arról volt szó, hogy miért nem működik a "multiple artist" elválasztása, ilyen mélységű megoldásig már esélyem sem volt eljutni.
Nem egészen tiszta még, hogy mit kell csinálnom, de szerintem ki fogom okoskodni -- harminc éve egészen reményteli programozónak indultam.
Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy miért kell ez a konfigurációs fájllal ügyeskedés -- minden másik, általam ismert program alapról elfogadja a / és a ; jeleket, millió leírás és szerkesztő program szerint az ID3-ban ezek a szabályosak.
Köszönettel: MaCS
-
Jó tudni, hogy a Kodi valóban problémás -- jelenleg ugyan csak az RPI-n fut nálam, de próbálgattam egy kicsit Windows alatt is, és többször is kiakadt. Aztán nem foglalkoztam vele.
Én egyébként azon vagyok még kiakadva az XBMC-vonalon, hogy nem tudok rájönni, hogy hogyan oldjam meg a több előadós zeneszámoknál azt, hogy a Queen/Uhrin Benedek az egy duettet jelöl, nem pedig egy "Queen/Uhrin Benedek" nevű művészt.
MaCS
-
Kérdés, hogy ha tényleg csak HTPC-nek kell a gép, akkor minek a Kodi alá a Windows -- ami ugye a gép árához képest sem olcsó móka.
Jó szórakozást a házimozihoz!
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest