Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
GM-HM Na-Ne azért nagyon sok telo,s másokon csak az Android 4.4.2. Kit-Kat mene,mert a gyártoknak nem érdeke minden ketyerére külön,külön kinlodni a frissitésekkel //Pld.Sony Xperia teloka 4G-LTE/ változat//Amig nem képes az EU.törvényben rögziteni a min 2-lves,kötelezö OS-Op-rendszer frissitésre ha van!
-
szupermacs
veterán
Ha nem kéne az új rendszerekhez mindig új telefont vennem, akkor én is szívesen használnék lollit vagy majd újabbat, de eddig a 4.4.2 egész jó. Kár, hogy SD-re nem lehet telepíteni benne. És, hogy a Concorde nem akar frissíteni 5.X-re...
-
Dilikutya
félisten
Pedig amit néha ott kitesznek, az majomkodás. Én is inkább használom a gyári rendszerrel, az legalább működik. A telefonom kérdésében valameddig tájékozott voltam, figyeltem a tapasztalatokat, de csak botrányos kókány cuccok érkeztek, a kedvencem az a "frissítés" volt, ami után nem lehetett telefonálni vele. Én nem bízok a custom romolgatókban.
-
embe
nagyúr
Tudom, mert azóta is kapom az értesítéseket. Azért is írtam: "Akkor legalábbis még igen, azóta tudtommal megoldották."
varkokonyi : "valami majom 2 nappal az N megjelenése után összedobja rá az N-t xda-n. " - és te az általad csak "majomnak" titulált fórumozók munkája miatt látogatod azt az oldalt? Mert ha igen, akkor nem illene így beszélni róluk....
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
varkokonyi #61 üzenetére
Az a baj, hogy a Nexus 5 egy tepsi.
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon jó hír.
-
Dilikutya
félisten
A Google is csak 18 hónapot garantál a Nexusokra. A gond az, hogy sok telefon azon a verzión ragad, amivel megjelent, esetleg kisebb alverziókat megkap, és semmi mást, miközben az élő Android verzió elhalad mellette. Ott van pl. a 2012 őszi Galaxy SIII Minim, 4.1.1-el adták ki, frissült 4.1.2-re, és ennyi. Egy éves készülék volt, amikor a 4.4 megjelent, de nem kapta meg se azt, se előtte a 4.2-t és 4.3-at.
-
fojuzer
aktív tag
Nos bocsi mint felhasználot,vevöt csak 1 érdekel! Az a OS-OP-rendszer ami a telokra tesznek.jól,optimalizáltan müködjék,tek mind 1 mely verzioval. Javaslat?! Az EU-nak törvény jog § kellene kötelezni a gyártokat,minden eladott készülékre min 2-éves kötelezö szoftver frissitést kiadni.Igatz ez Vágy álom.Magyariak többsége kis jövedelmü s nem tudja ,akarja évente megvenni az újabb ketyeréket!
-
janeszgol
félisten
"Ma már nem ér pénzt vs. 10-ért már meg tudja venni, annyit ér még
Akkor most milyen véleményen is vagy?"
A 10 ezer nem pénz.
De valóban, félreérthető voltam. Pontosan: újonnan tuti nem, 10-12 ezernél drágábban tuti nem éri meg megvenni. Ennyiért is csak annak, akinek az AMOLED-re áll fel. (Bár a környezetemben csak nőknek volt ilyen. Kis képzavar megint.
)
-
Dilikutya
félisten
Mutass 4 éves Windows mobilt, ami kapott upgrade-et! Kezdjük azzal, hogy a 7.x verzió nem frissült 8-ra, és 10-et sem kap mindegyik. Meg ott lényegesen kevesebb hardver van, és az is valamelyik Snapdragon. Harmadrészt a Microsoft kézben tartja, és a frissítéseket eleve ők készítik. Apple sem csak a prémium mivolta miatt kap tovább frissítést. Kevés eszközt adnak ki évente, és ott is sok az átfedés hardverben. Semelyik androidos telefon nem frissül jobban. A Microsoft jól csinálja a WP-vel, kézben tartja, és a hardverrel szemben is követelményeket állít fel, ha a Google is így csinálna, lehet, hogy kevesebb készülék lenne (a Google Play 24 ezer féle eszközt tart nyilván, ez verziókra és gyártókra bontva is rengeteg), de szoftveresen jobban karban lenne tartva a rendszer.
-
Grodd
tag
Droidos csúcsteló fronton igen szarul. Csúcsteló Galaxy S3-am másfél év után el lett szépen felejtve, utolsó hivatalos update a jelly bean 4.1.3 volt, a vas kiadása után 18 hónappal, azóta cyanogenmod. Érdekes, Windows fronton a legalsó kategóriás telók is megkapják az update et még 3-4 év után is. Nem csak a prémium kategóriás Lumia 9xx-ek vagy Apple fronton az iPhone ok.
-
Lirion
addikt
válasz
Dilikutya #30 üzenetére
Nem tudom, erre az ajánlatra hogy a csudába sikerült ráakadnod, de már a mytariff s csomagban is ingyen viheted az s advance-t, a legolcsóbb csomagban meg egy 20asba kerül.
(#34) janeszgol
A kamera részével nem tudok egyetérteni, használtam egy évig, de valami borzalom, amiket produkált. Volt rajta gb, aztán jb és a végén cm-mel használtam, de mindegyik rendszerrel gány képeket készített, a kínai "csodám" (thl w200) fele annyi pénzért klasszisokkal jobb fotókat lőtt.(#39) janeszgol
Ma már nem ér pénzt vs. 10-ért már meg tudja venni, annyit ér még
Akkor most milyen véleményen is vagy?(#2) droid1783
+1
Én kipróbáltam, használtam pár hónapig a lollit, de nem tudtam vele megbarátkozni, ment vissza a KK. -
zombinyul
addikt
Igen, mar onmaguk arnyekanak se mondhatok. En nagyon elegedett vagyok a hozzaallasukkal (plane hogy ugy fest, meg a G2 is megkapja a 6.0-at).
Kékes525: most erre mondanam szivem szerint hogy reszvetem...
Az S Advancehoz hozzaszolva: ezen a linken tenyleg horror aron kaphato. Regi, elavult, en 20-at nem adnek erte... Borzaszto beegos a kijelzoje (kisfonokomnek az van, a multkor mutatta hogy osszefosta magat rajta a Droid, haat... Meg azt hittem a tobb mint 2 eves 800-am kijelzoje van csunyan beegve, de az a Samuhoz kepedt (ami masfel eves sincs) semmi
). De a maga idejeben Samsunghoz kepest korrekt kis telefon volt, az teny.
-
kengyel
nagyúr
Ott van minden negyedik telefonon, de milyen " állapotban "
-
janeszgol
félisten
válasz
Dilikutya #37 üzenetére
Bocsánat félre érthető voltam. Tehát az a kettő pont (kijelző és kamera) kiváló, továbbá erősebb antennák vannak benne és kész ennyi. Ma már nem ér pénzt az elavult gyári szoftvere miatt.
Akinek mégis tetszik (elég sok rom van rá), az 10-ért már meg tudja venni, annyit ér még.(Elég sok MTK MT 6572-es, fél giga ramos telefont látok még a boltokban 20 ezer környékén függetlenül. Azoknál jobb. Alcatel Pop C3, Navon Mizu M402, Beex csodák, ilyesmik. Illetve tízezerért Voda Smart First. Ezeknek a közös jellemzőjük a vacak képernyő, vacak kamerával, 4 giga flash-sel, vacak kidolgozással.)
-
Dilikutya
félisten
válasz
janeszgol #34 üzenetére
Egyiket sem vitatom, de maga a készülék drága jelenlegi árában. Amúgy nem rossz, ismerem, egyszer terepre térerőt mérni ilyet vittem (nem telekommunikációs cégnél dolgozom, csak szolgáltatót váltottunk), teljesen jó, bár a 768 Mb RAM kicsit karcsú ma már, de pl. céges telefonnak vállalható.
Kínai lomot semmi pénzért nem vennék. -
Robertoq
őstag
De nem csak ez a lényeg, hanem hogy az iPhone/iPad csúcs eszközök, így ott joggal elvárt az, hogy még pár év múlva is megkapja az aktuális OS-t, míg androidnál egy középkategória és alatta szinten nem, így össze se lehet hasonlítani. Megnéznék egy olyan statot, hogy az androidos csúcstelókat nézve hogy állna ez a százalék.
-
Dilikutya
félisten
-
embe
nagyúr
válasz
bolondember #28 üzenetére
-
zombinyul
addikt
Van a piacon par eszkoz ami bugmentes, es rohadt jol optimalizalt.
De nagy altalanossagba nem jellemzo (plane Samueknal), ezt alairom.
embe: ciki az is, hogy a Huawei P8, mint idei flagshipje a Huaweinek is 5.0-an all. Mindig nezem Asszonynak kapott-e frissitest, de sehol semmi... A G4-et meg mar nyaron 5.1-gyel vettem, a tabletom meg tavasszal mar 5.0-an allt. Nem mindegy.
Csapoati: nem mindegyik, csak a nagytobbseguk. Van par ami kimarad a szorasbol.
Lacee1986: sogornom a mai napig egy Vodafone 845-ot hasznal. 2.1-gyel. Mar Play aruhazba se lephet be vele.
De meg birja. Hugomnak Galaxy Mini van, 2.3, neki karacsonyra tervezunk uj telefont venni (Ace 4-et vagy hasonlot, mert szamomra valami erthetetlen oknal fogva ragaszkodik a csamcsunghoz. Mondjuk a Minije is szep kort megelt
). De tudnek meg peldakot felhozni. Egesz sokan regi Droidokat hasznalnak, amik meg a maguk idejeben se elveztek tul jo tamogatottsagot.
Lenyeg, hogy maradektalanul elegedett vagyok a jelenlegi 5.1-gyel, de kicsit varom hogy en is a 6-os Droid szeletet erositsem, mert baromi sok jot olvastam rola. Kivancsian varom mit hoznak ki belole Eldzsiek (bar azonnal valoszinu nem frissitek majd, ez az 5.1 tenyleg tokeletesen van optimalizalva, 6-nal is varok majd kicsot mig kiforrja magat).
-
embe
nagyúr
válasz
bolondember #18 üzenetére
"Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy..." ezen az aláíráson mindig röhögök ha meglátom.
-
-
Lacee1986
senior tag
Gingerbread + Froyo 4%. Ki az isten használja ezeket?
-
Wesder
titán
válasz
Lord Sidious #13 üzenetére
Hàt akkor annyi, de ez meg egy ekkora vàllalatnak meg sem kottyan. Nem kötekedni/flame-elni akartam. Kezeljük helyén a dolgokat
-
embe
nagyúr
Ez az ígéret. Persze ott is mondták, hogy kell a min. 8Gb tárhely.
Nekem tavasszal volt Lumia930. Megmartam magam, amikor a frissítési tervben nem szerepelt ez a teló - az olcsóbbak igen - mert valami hardveres ütközés volt. Akkor legalábbis még igen, azóta tudtommal megoldották. -
Gainka
őstag
Na ez az, Pl most nézegetem a galaxy a5-öt, majd 100 rugó, de azt verebelik a csiripek hogy nem jön rá az M.
Tavalyi telefon, az M pár honap mulva jön, akkor most mit vegyek vagy mi legyen, 2-3 évre tervezek telefont venni, de 2 hónap múlva elavult lesz (rendszerileg) a 100 000 forintos telefonomSzerk:
Most ugy néz ki aa helyzet hogy a Samsungnak nincs olyan középkategóriás telefonja amire jönne az új rendszer és itt a karácsony. És csodálkozunk hogy a torta nagy részét a régi rendszerek teszik ki -
Csapoati
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Hát ott szinte mindegyik telefon megkapja a 10-et, nem?
-
Én törvényileg kötelezném a gyártókat a frissítésre, ebben léphetne az EU.
-
embe
nagyúr
Persze, hogy lassan terjednek el az új rendszerek. A gyártók érdeke nem a frissítés, hanem az hogy vegyél új telefont, új rendszerrel.
Tiszta szégyen, hogy a Samu S5-höz - tavalyi csúcs modell - még mindig csak 5.0 van. -
-
Csapoati
nagyúr
Essünk túl a szokásos körökön: LOL ez nulla, bezzeg az iOS meg a WP, amúgy is alig fejlesztettek és szar is, stb...
-
Kékes525
félisten
Túl gyorsan adja ki a Google a nagy frissítéseit. Nagyobb erőforrást és időt kellene fordítania a meglévők optimalizációjára és a bugmentesítésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest