- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Tudom, mert azóta is kapom az értesítéseket. Azért is írtam: "Akkor legalábbis még igen, azóta tudtommal megoldották."
varkokonyi : "valami majom 2 nappal az N megjelenése után összedobja rá az N-t xda-n. " - és te az általad csak "majomnak" titulált fórumozók munkája miatt látogatod azt az oldalt? Mert ha igen, akkor nem illene így beszélni róluk....
-
embe
nagyúr
válasz
bolondember #28 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz
bolondember #18 üzenetére
"Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy..." ezen az aláíráson mindig röhögök ha meglátom.
-
embe
nagyúr
Ez az ígéret. Persze ott is mondták, hogy kell a min. 8Gb tárhely.
Nekem tavasszal volt Lumia930. Megmartam magam, amikor a frissítési tervben nem szerepelt ez a teló - az olcsóbbak igen - mert valami hardveres ütközés volt. Akkor legalábbis még igen, azóta tudtommal megoldották. -
embe
nagyúr
Persze, hogy lassan terjednek el az új rendszerek. A gyártók érdeke nem a frissítés, hanem az hogy vegyél új telefont, új rendszerrel.
Tiszta szégyen, hogy a Samu S5-höz - tavalyi csúcs modell - még mindig csak 5.0 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest