- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Van a piacon par eszkoz ami bugmentes, es rohadt jol optimalizalt.
De nagy altalanossagba nem jellemzo (plane Samueknal), ezt alairom.
embe: ciki az is, hogy a Huawei P8, mint idei flagshipje a Huaweinek is 5.0-an all. Mindig nezem Asszonynak kapott-e frissitest, de sehol semmi... A G4-et meg mar nyaron 5.1-gyel vettem, a tabletom meg tavasszal mar 5.0-an allt. Nem mindegy.
Csapoati: nem mindegyik, csak a nagytobbseguk. Van par ami kimarad a szorasbol.
Lacee1986: sogornom a mai napig egy Vodafone 845-ot hasznal. 2.1-gyel. Mar Play aruhazba se lephet be vele.
De meg birja. Hugomnak Galaxy Mini van, 2.3, neki karacsonyra tervezunk uj telefont venni (Ace 4-et vagy hasonlot, mert szamomra valami erthetetlen oknal fogva ragaszkodik a csamcsunghoz. Mondjuk a Minije is szep kort megelt
). De tudnek meg peldakot felhozni. Egesz sokan regi Droidokat hasznalnak, amik meg a maguk idejeben se elveztek tul jo tamogatottsagot.
Lenyeg, hogy maradektalanul elegedett vagyok a jelenlegi 5.1-gyel, de kicsit varom hogy en is a 6-os Droid szeletet erositsem, mert baromi sok jot olvastam rola. Kivancsian varom mit hoznak ki belole Eldzsiek (bar azonnal valoszinu nem frissitek majd, ez az 5.1 tenyleg tokeletesen van optimalizalva, 6-nal is varok majd kicsot mig kiforrja magat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest