- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Szerintem is nagyrészt paraszvakítás a GG, de a sima üvegnél egy fokkal mégis jobb, tapasztalat.
Nincs + üveg a telómon, és már tok se. A kis telókat szeretem, és a jelenlegi Nokia 8 Sirocco tokkal együtt nekem már túl nagy. Az extra üveggel meg úgy vagyok, hogy tényleg hasznos, de nekem bírja a teló saját üvege; illetve szeretem látni, hol tart éppen a Gorilla Glass. Másfél év után van egy pici mikrokarcom a kijelzőn, meg egy a hátlapon, a telóm pedig kábé 8 esésnél tart, de semmi baja; vélhetően azért, mert 60 centinél magasabbról nem esett soha, és mindig parkettán vagy linóleumon landolt. Szóval tulajdonképpen még elégedett is lehetnék, ha csak a saját készülékem "eredményeit" nézném. Hajlított Gorilla Glass 5. Mégis tudom, hogy számtalan esetben fél méteres esés is kinyírja a GG5-ös telókat. Szerintem az enyém is pókhálósra fog törni, ha egyszer az utcán ejtem el betonra, de ilyen szerencsére másfél év alatt nem történt.
-
Fred23
nagyúr
válasz Schuler888 #61 üzenetére
Figyelj arra is, hogy a keze tiszta legyen, mert ha némi homokot átvisz a kezéről a zsebkendőre, már bukhatod is a fogadást!
Normál esetben viszont kizárt, hogy a papír karcolja az üveget.
-
Fred23
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
Vakulj paraszt!
Szeretnék nekik hinni, de majd ha a YouTube az "S30 drop test"-re kidob több tucat találatot, és majd' mindegyik meggyőző, talán megkockáztatom a kijelentést, hogy esetleg ez tényleg jobban sikerült, mint az eddigiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.