Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valahogy nagyon az az érzésem, hogy nem olvasod el amit írtam, legfeljebb átfutod, és úgy válaszolsz.
Attól, hogy a témával kapcsolatos terület a munkám része, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a szolgáltatói oldalon állok. Nagyon nem. Viszont ismernem kell a realitásokat, és nagyon nem kedvelem az eszetlen pazarlást, mert az mindenkinek rossz, így a felhasználók döntő többségének is.
A DSL-re és betárcsázós netre való hivatkozásod is csúsztatás, mint ahogy olyat sem írtam, hogy a vacak szolgáltatással megvert faluban az ott lakó felhasználók lennének a hibásak. Történetesen arra a felvetésre reagáltam, hogy ugye nem omlik össze a net esténként, hiszen van sávszél elég. Hát, nem mindenhol...
A szamaritánusos bekezdésed arról árulkodik, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit jeleztem a túlterhelt kapacitások profitot nem hozó továbbterhelésével -- gondold csak végig az üzleti struktúrát, és rájössz, hogy mik azok az érdekellentétek, amikre utaltam, de a reakciódban már bölcsen megfeledkeztél róluk.
Olyan vajon hol írtam, hogy öt perc videó legyen tíz forint? Pont nem erről írtam, hanem arról, hogy olyan normális tarifarendszert kellene találni, ami a felhasználók legszélesebb körét védi az extrém túlhasználóktól, sőt, azt külön hangsúlyoztam (kétszer is), hogy nincs konkrét ötletem a szintekre, de a valóban durva forgalmazást kellene megfizettetni, aminek döntően a preventív hatása lenne üdvös.
Abban viszont egyetértek, hogy a letöltés majd megnézés nélküli törlés pont olyan, mint a kaja kidobása.
Szépen kérlek, előbb olvass, és ha megértetted, akkor írj vissza.
Köszönöm.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő