Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

válasz tomazin #212 üzenetére

Valahogy nagyon az az érzésem, hogy nem olvasod el amit írtam, legfeljebb átfutod, és úgy válaszolsz.

Attól, hogy a témával kapcsolatos terület a munkám része, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a szolgáltatói oldalon állok. Nagyon nem. Viszont ismernem kell a realitásokat, és nagyon nem kedvelem az eszetlen pazarlást, mert az mindenkinek rossz, így a felhasználók döntő többségének is.

A DSL-re és betárcsázós netre való hivatkozásod is csúsztatás, mint ahogy olyat sem írtam, hogy a vacak szolgáltatással megvert faluban az ott lakó felhasználók lennének a hibásak. Történetesen arra a felvetésre reagáltam, hogy ugye nem omlik össze a net esténként, hiszen van sávszél elég. Hát, nem mindenhol...

A szamaritánusos bekezdésed arról árulkodik, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit jeleztem a túlterhelt kapacitások profitot nem hozó továbbterhelésével -- gondold csak végig az üzleti struktúrát, és rájössz, hogy mik azok az érdekellentétek, amikre utaltam, de a reakciódban már bölcsen megfeledkeztél róluk.

Olyan vajon hol írtam, hogy öt perc videó legyen tíz forint? Pont nem erről írtam, hanem arról, hogy olyan normális tarifarendszert kellene találni, ami a felhasználók legszélesebb körét védi az extrém túlhasználóktól, sőt, azt külön hangsúlyoztam (kétszer is), hogy nincs konkrét ötletem a szintekre, de a valóban durva forgalmazást kellene megfizettetni, aminek döntően a preventív hatása lenne üdvös.

Abban viszont egyetértek, hogy a letöltés majd megnézés nélküli törlés pont olyan, mint a kaja kidobása.

Szépen kérlek, előbb olvass, és ha megértetted, akkor írj vissza.

Köszönöm.

MaCS

Új hozzászólás Aktív témák