Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az a baj, hogy nem érted, mit akar a kolléga mondani. Olyan példát hozol elő, ami kb. ugyanaz, mintha amellett kardoskodnál, hogy legyen ingyen a benzin, mert úgyis mindenki azt választaná, nem pedig a 3-400 forintosat. Ez igaz, viszont 5 éven belül nem lenne mit belélegezned, olyan szar lenne a "levegő" a sok kipufogógáztól, mert mindenki kocsival járna.
Ugyanez igaz a netre is. Korlátozott az erőforrás, és ha mindenki úgy tudná használni, ahogy Te gondolod, akkor nagyon hamar önmagától "válna" korlátozottá a hozzáférésed, mert egyszerűen nem tudna annyi "nagyfelhasználót" kiszolgálni. -
válasz
r3dsnake
üzenetére
Csúsztatsz, elég gusztustalanul.
Nem írtam forgalomkorlátról -- használatarányos fizetésről írtam, ami egy korlátos erőforrás esetén elég logikus.Én egy hónapban olyan 30-50 GB-ot forgalmazok.
Ugyan mi szólna az ellen, hogy 10-100-1000- akárhány (nyilván statisztikailag kiokoskodható) GB-fölött, sávosan vagy lineárisan, legyen többletdíj? Olyan szinteken meghatározva, hogy a többséget ne érintse negatívan, a durván sokat forgalmazók viszont igenis fizessenek többet. Egy részük nyilván megfizetné, egy másik, talán nagyobb részük meg rájönne, hogy tök fölöslegesen pazarolta eddig a biteket.Mi ezzel a gond? Már úgy konkrétan nem általános frázisokat pufogtatva a fejlődés és az őskor kapcsolatáról.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő