- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Igazad van ez csak net, de miután a hozzászólásodban is csak netet neveztél meg (Egész pontosan hol kapsz 4000-ért 5-10 GB-t?), így félrementem
Ráadásul én a telefonálásomat voippal, viberrel, skype-al oldom meg mert nem fogok 40+ forintokat fizetni egy percért, így végképp számításba sem vettem a telefonálást
Egyébként kétkártyás mobil, egyik slotba ez, másikba a telefonálós kártya, és meg van oldva. 
(#145) Bóti
Böngészés: 1-1 oldal betöltése pár kbyteAham, nézted te már, hogy mekkora a mérete mostanában egy weboldalnak? Betöltöttem a ph lapcsaládok kezdőoldalait, összesen 5MB.
(#146) MaCS_70
A gond az, hogy iszonyatos pazarlás folyik sávszélesség tekintetébenÉs ebben az egyik legnagyobb bűnös maga a google, egy nyomorult youtube videóba nem lehet már beletekerni anélkül hogy el ne kezdené újból letölteni az egészet az adott ponttól
Míg régen ha letöltődött akkor bárhová ugrálhattam benne már utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- Gran Turismo
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Akcióban! Sencor SSS 6300 NYX 2 - Új, bontatlan + 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ráadásul én a telefonálásomat voippal, viberrel, skype-al oldom meg mert nem fogok 40+ forintokat fizetni egy percért, így végképp számításba sem vettem a telefonálást
Egyébként kétkártyás mobil, egyik slotba ez, másikba a telefonálós kártya, és meg van oldva. 
Míg régen ha letöltődött akkor bárhová ugrálhattam benne már utána.