- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igény az vóna' rá, csak nem olyan áron. Szinte mindenki szélesvásznú notit épít, mert arra teremtettek igényt, és a majdnem mindenki ellentéte a kevesen, akik miatt nem éri meg külön gyártósort, termékcsaládot fenntartani, vagy csak olyan áron, hogy a fene se venne ilyen gépet.
-
-
NagyVillany
tag
Úgy biz.
Nappali fénynél ezek a tükrös kijelzök sokszor tényleg röhelyesek, a cikk képein is jól látszik, ahol egy kicsit is sötétebb a néznivaló a képen, ott simán a bokrot látja jobban a user. Egy ilyen drága gépnél igazán lehetne picit mattosabb, meg nem TN filmes.
Én is szeretem a 4:3 as kijelzöt laptopnál.
A saját notbukom 4-5 éve egy Acer C111-es 1kilós tablet, ami nem TN filmes, szal minden szögből fullos, és matt is, szóval tökkéletes. Munkahelyen 1 éve pedig sokak csodálkozására nem az ujonnan érkezett tükrös aligfelbontásuak közül választottam, hanem egy 4-5 éves Compaq evo800-at ami 15 colon 1600x1200-as és matt = tökkéletes. -
Borgi
aktív tag
hi
nem mondtam hogy veszek 1-et
(ha ennyi fölös pénzem lenne akkor inkább elugranék 2 hétre valami síparadicsomba
). Én 14,1 v 12 col körüli notikat nézegetek amik rendelkeznek kielégitő grafikai teljesítménnyel csak kár hogy azok is jó drágák
és bármit választok az mindenképp azzal jár hogy 2 notit hurcolhatok
azt amit munkára használok kiváltani ugysem lehet, tehát ez a monstrum semmiképp sem lehet számomra opció
.
üdv,
Borgi -
sanzi89
addikt
Most elővenném a szokásos "miért fikáz mindenki mindent" gondolataimat, de nem teszem. Ez a noti - márha lehet annak nevezni - erre jó. Olvasol róla egy cikket, eltárolod magadban az infót, hogy ilyen is van, lehet róla beszélni, hogy "Olvastad az új ph cikket az ASUS giga-mega notijáról? Pedig cooool....". Célközönése - mindennapi használatra - szerintem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest