- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
bolondember #22 üzenetére
Szerintem a mai fogyasztóréteget az akksi megvétele érdekli legkevésbé. Előbb veszel új mobilt, mint új akksit. 1 napig vagy másfélig bírja, számít ez? Este úgyis rá kell dugnod, mert 2 napot úgyse bír ki. Nem tudom, miért kell annyira felfújni ezt az akksikérdést. 1 mobil millió és egy funkciónak eleget tesz, gyakorlatilag bármire használhatod, és az emberek azon siránkoznak, hogy napi egyszer 1 órát egy zsinóron kell lógnia. Istenem, kit érdekel? Nézd már meg, mit kapsz cserébe, és milyen funkciókkal könnyíti meg az életedet. Ez kb. olyan, mintha elmennél egy étterembe, azt kérhetnél, amit akarsz, ott teremnének a jobbnál jobb kaják, aztán azon bosszankodnál, hogy most el kell menni szarni.
El kell fogadni, hogy ennyiben a felhasználónak is ki kell vennie a részét. Szerintem nem olyan nagy katasztrófa esténként töltőre tenni, mintha a szolgáltatásból, a készülék méretéből vagy a kijelző minőségéből kéne alább adnom.
-
dni
őstag
válasz
bolondember #26 üzenetére
Az elődhöz képest 40%-al növelték az akku kapacitást, miközben a készülék 3mm-el kisebb lett
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
bolondember #19 üzenetére
Lehet,h nem tűnik az olyan soknak,de gyakorlatban sokkal többnek éreznéd... Az 5800 eleve nem egy sovány készülék,hát mégha az a 3-4mm hozzámenne... Jelenleg a gyártók sem akarnak nagyobbat belerakni. A Li-Ion technológia helyett kellene egy új...ebből többet nem lehet kihozni.
-
válasz
-
gyoref1
aktív tag
válasz
Na de akkor , miért nem teszik bele ?
Logikus lenne -
manchester85
veterán
válasz
bolondember #2 üzenetére
Értem. Tehát azt várod el, hogy egy telefon tudja ugyanazt, mint egy netbook, de emellett lehessen vele telefonálni, navigálni, legyen olyan vastag, mint egy söralátét, és a netbookok üzemidejének 10-szeresét érjék el. Istenem, miért olyan nehéz megérteni, hogy ez nem egy 3310-es. Lehet azt is venni, és lesz 1 hetes üzemidő. Kb. olyan, mintha egy 2 dl-es kulacsba 3dl-t kérnél.
-
<NewL>
addikt
válasz
bolondember #2 üzenetére
nekem semmi szükségem, de ha rákérdezel itt a fórumon a szakmai topikban ott is a 99%-nak nincs ilyen cuccra szüksége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest